Наспанооо и одморено ако мускулите си го тераат своето (не престанаа да ме болат од вчера) ама и со причина ме болат цц
Ми дојде денес, 5 дена порано Се нервирам изгледа наредниот месец ќе ми дојде на матурската точно Правам писмена математика и наместо да седнам на порешам нњкои задачи јас дремам на нет, немам волја за ништо...
Леле, сочувствувам со тебе Анфејтфул Мене ќе ми дојде на први мај, ужас Ме боли стомакот и главата. Се чувствувам евентуално што би се рекло на мајтап! Сакам да киднам од овде! Да му фалам некому. Ама таа судбина мене не ми е препишана. Јас сум таа што секогаш чека. Ако, ако. Ќе дојде денот кога ќе го пречекам и радикалното свртување кон себе и ќе здувнам без белешка и оставена адреса кај сум. Мошне е грдо да знаете дека некогаш кармата ви е препознатлива и ви се смее зад грб. И покрај се, жива здрава, дебела. И со шоља кафе и Ол Сејнтс на рипит. Ми се пцуе, ете така се чувстувам.
поздравително со Reel Big Fish - Take on Me! ептен ме позитивира песната па еве ви моја препорака поз Ааа да иначе топ е денов видете го времето какво е само, веке свртев кругче до град па сеа идам да се шишам
Понеделнички - како поинаку? Ама јас не го сфаќам понеделникот како повеќето луѓе... можеби и јас ќе го мразам еден ден, ама сега засега, исто ми е дали е понеделник или петок... Завршив тоа што требаше да завршам, време е малку да се раздвижам... шетав, ама не се чувствувам доволно раздвижено, кај да е, ќе си пуштам нешто интересно и ќе танцувам... feel like dancing baby, oh yeah
Мрзливо...еве го чекам 45 минути да ми се јави да излеземе негде...веќе не се седи дома но го нема!! Се мислам дали да одам на роденден на другар, но по се изгледа ако не најдам подобра занимација и ке одам!! Малку друтво би ми годело, а и цел ден сум со досадни гости уф скиснаф! Човек да не мое да сис тигне до допствениот компјутер...ццццц Ужасно ми се спие, но бидејќи имав гости сега немам време да спијам а ми се распиаа и сите планови па времето за спиење го нема Час мора да легнам порано...инако денов е супер...не е лош!!
izguben den mi e denes se skarav so sestrami pred da trgnam na skolo i ne pojdov od so bev iznervirana i cel den doma sedam nemam volja ni do prodavnica da odam cigari da si kupam
Па со измешани чувства....тага,болка и физичка и психичка....изморена сум ама и среќна зошто сите што ги сакам се покрај мене, да ми ги чува Господ...заздравувам полека од љубовната мака...иако ја потискам желбата да му се џипнам во прегратка сепак сум ок Поздрав женски мои најубави и најмили
Како времево,променливо облачно со акцент на нестабилно.Ми треба одмор,од секого и од се`,на моменти ми се чини како батеријава да ми прегрева и во секој момент ќе експлодирам.Ми треба некаква точка,светла или темна не ми е битно веќе,ми треба свежина некоја....Многу сум уморна од сето сивило и црнило,се угушив да му се невиди.Ако е за фајде,доста беша,аман......
Денес сум нервозна некако ,на моменти адреналинот ми иде угоре и како да сум добила на лото,на моменти сум како да недај боже сите бродови потонале,денес попуштив, свртев телефон а можеби не требаше....Се чувствувам како да не сум јас јас ,е ај сеа!?тапа ден во главно протеран ради реда а не ни вежбав денеска ,главата ме убивааа ај што побрзо да напишам колку супер ден сум имала
Убаво, релаксирано... многу поопуштено отколку утрово пред да одам на лекар... за среќа, ништо страшно нема, иако морам некое време да се трујам со лекови. Колку и да не сакам, само од себе не поминува... Како и да е, денот е убав, животот е убав! Не дека е се во најдобар ред, ама нели, во животот не можеш да имаш се
Онака! Никако и секако. Ама сега почнувам да се возбудувам за претстојниве прослави и ќе почнам да се расположувам.
Еј денес сум топ како времево така и јас вчера почнав да си трчкам, сабајле малку вежбички и се враќам во форма
денеска се осеќам рилекс и планирам денешниот ден максимално да си го посветам сама на себе денеска ќе си се разубавам, кќе си направам некое третманче па заврши зимскиот сон нели? време е за сонцето надвор