Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. Lux

Lux Форумски идол

Наспанооо и одморено ако мускулите си го тераат своето (не престанаа да ме болат од вчера) ама и со причина ме болат цц :( :)

2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Ми дојде денес, 5 дена порано :@ Се нервирам изгледа наредниот месец ќе ми дојде на матурската точно :@ Правам писмена математика и наместо да седнам на порешам нњкои задачи јас дремам на нет, немам волја за ништо...

3. Shelea

Shelea Форумски идол

Леле, сочувствувам со тебе Анфејтфул :) Мене ќе ми дојде на први мај, ужас :)
    Ме боли стомакот и главата. Се чувствувам евентуално што би се рекло на мајтап!
    Сакам да киднам од овде!
    Да му фалам некому.
    Ама таа судбина мене не ми е препишана.
    Јас сум таа што секогаш чека.
    Ако, ако. Ќе дојде денот кога ќе го пречекам и радикалното свртување кон себе и ќе здувнам без белешка и оставена адреса кај сум.

Мошне е грдо да знаете дека некогаш кармата ви е препознатлива и ви се смее зад грб.
    И покрај се, жива здрава, дебела. И со шоља кафе и Ол Сејнтс на рипит.
    Ми се пцуе, ете така се чувстувам. :rock: :rock: :rock:

4. nobody.mk

nobody.mk Истакнат член

поздравително со Reel Big Fish - Take on Me! ептен ме позитивира песната па еве ви моја препорака поз :rock:
    Ааа да иначе топ е денов видете го времето какво е само, веке свртев кругче до град па сеа идам да се шишам :emo:

5. Annath

Annath Форумски идол

Понеделнички - како поинаку? Ама јас не го сфаќам понеделникот како повеќето луѓе... можеби и јас ќе го мразам еден ден, ама сега засега, исто ми е дали е понеделник или петок...
    Завршив тоа што требаше да завршам, време е малку да се раздвижам... шетав, ама не се чувствувам доволно раздвижено, кај да е, ќе си пуштам нешто интересно и ќе танцувам... feel like dancing baby, oh yeah 8) :D :D :D

6. Speechless

Speechless Популарен член

Желна за муабет со некој...
    и ми се вози точак , ма да ќе си почекам до приквечер :lol:

7. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Мрзливо...еве го чекам 45 минути да ми се јави да излеземе негде...веќе не се седи дома но го нема!! Се мислам дали да одам на роденден на другар, но по се изгледа ако не најдам подобра занимација и ке одам!! Малку друтво би ми годело, а и цел ден сум со досадни гости уф скиснаф! Човек да не мое да сис тигне до допствениот компјутер...ццццц :lol: Ужасно ми се спие, но бидејќи имав гости сега немам време да спијам а ми се распиаа и сите планови па времето за спиење го нема :( Час мора да легнам порано...инако денов е супер...не е лош!! :) :)

8. kate21

kate21 Популарен член

:yawn: :yawn: :yawn: Ептен мрзливо и зае***o, крај не ми се наоѓа :fubar:

9. WildAngel

WildAngel Истакнат член

уф...како умрено се осекам...Многу ми се спие...А уште колку работи треба да завршам.... :o

10. BlueEye

BlueEye Истакнат член

izguben den mi e denes se skarav so sestrami pred da trgnam na skolo i ne pojdov od so bev iznervirana i cel den doma sedam nemam volja ni do prodavnica da odam cigari da si kupam :@

11. irenna

irenna Популарен член

еве ваква сум денес :) :( :) :( :) :(

12. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Па со измешани чувства....тага,болка и физичка и психичка....изморена сум ама и среќна зошто сите што ги сакам се покрај мене, да ми ги чува Господ...заздравувам полека од љубовната мака...иако ја потискам желбата да му се џипнам во прегратка сепак сум ок :) Поздрав женски мои најубави и најмили :) :* :* :hug:

13. renata77

renata77 Популарен член

Како времево,променливо облачно со акцент на нестабилно.Ми треба одмор,од секого и од се`,на моменти ми се чини како батеријава да ми прегрева и во секој момент ќе експлодирам.Ми треба некаква точка,светла или темна не ми е битно веќе,ми треба свежина некоја....Многу сум уморна од сето сивило и црнило,се угушив да му се невиди.Ако е за фајде,доста беша,аман......

14. lylaby

lylaby Популарен член

Денес сум нервозна некако ,на моменти адреналинот ми иде угоре и како да сум добила на лото,на моменти сум како да недај боже сите бродови потонале,денес попуштив, свртев телефон а можеби не требаше....Се чувствувам како да не сум јас јас ,е ај сеа!?тапа ден во главно протеран ради реда а не ни вежбав денеска ,главата ме убивааа ај што побрзо да напишам колку супер ден сум имала :)

15. Annath

Annath Форумски идол

Убаво, релаксирано... многу поопуштено отколку утрово пред да одам на лекар... за среќа, ништо страшно нема, иако морам некое време да се трујам со лекови. Колку и да не сакам, само од себе не поминува... Како и да е, денот е убав, животот е убав! Не дека е се во најдобар ред, ама нели, во животот не можеш да имаш се :?:

16. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

deneska se custvuvam super super najsuper :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :P

17. kate21

kate21 Популарен член

Онака! Никако и секако. Ама сега почнувам да се возбудувам за претстојниве прослави :) и ќе почнам да се расположувам. :D

18. FuriousBaby

FuriousBaby Истакнат член

Еј денес сум топ :D како времево така и јас :D вчера почнав да си трчкам, сабајле малку вежбички и се враќам во форма :D

19. glammur

glammur Истакнат член

Прекрасно.. изгледа е до времето. :P

20. 2468

2468 Популарен член

денеска се осеќам рилекс :) и планирам денешниот ден максимално да си го посветам сама на себе :wasntme: денеска ќе си се разубавам, кќе си направам некое третманче ;) па заврши зимскиот сон нели? време е за сонцето надвор :sun: :f: :l: