како крадец на работа ако фалат пари секогаш јас крива и секогас скоро испѓаат парите на фиделени ама само мене ме криват !!!!! дека најмалада сум и нова и ајде сиде навала
Незнам.. Некако ме обзема некое неопределено чуство. И ми се плаче и ми се смее, нервоза и гнев а потоа се исчезнува и пак сум расположена. Периодов ми е таков. Веке неколку дена сум ваква. Во еден момент се чуствувам среќно, возвишено, а потоа без никаква причина се онерасположувам, само седам и гледам, ќутам.. Дури можам и да заплачам, а да незнам зашто. Пубертет.
Се чувствувам многу лошо. Веќе 4 дена сум настината.Едвај чекам да ми помине настинкава,ми се смачи веќе.Чувствувам голема ненаспаност,а кога ќе легнам неможам да заспијам.Многу ми е лошо.
super se cuvstvuvam. jas sum tetka zoka i denes stanav FEMINA clen.Milo mi e sto ke mozam da spodelam iskustva,znaenja itn so site FEMINA clenovi. [mod-kirilica:3kxsm7o5][/mod-kirilica:3kxsm7o5]
Возбудено,во мене владее немир моментално и имам страшна трема Испит имам утре,за прв пат усно ке полагам
Денес се чувствувам преубавооо! Другарка ми ме разбуди за да ми соопшти преубава вест - дека се мажи. Се радувам за неа, премногу!
И кога мислиш дека се е отидено во бестрага, наеднаш бум - пресврт на настаните. Една по друга убави работи те окупират целосно, продираат во секој твој атом, и признавам ми годи. Апс енд даус... За мене првото сил ву пле . Нема да бидам воопшто скромна и ќе речам дека очекувам прилично убава недела, убави денови, среќни моменти, за повторно да се потсетам дека Живеам. Не барам многу, доволно лоша енергија се вгнезди во мене периодов. А сега ја носам вагата на некое место кај што ќе ме мрзи да одам да ја земам да се мерам, и ќе ја извадам дури за 2 недели - ми мaва на психа многу, па да се смирам треба нешто блашко да пробам. Вака ем јас мирна, ем овците на број. Ајде чао.
Ми иди да вриштам,да се дерам,ем да сум лута,ем да плачам,се ми иди....Се ми се струпа Да можев да избегам од ова лудило...Лудост е сеуште да го сакам.Се мразам што проклето ми недостига,што сеуште посакувам тој да е покрај мене и да ме љуби Го мразам и него што ме доведе до ова. Во овој момент посакувам да не го запознаев и да не ја доживував оваа болка. Но тоа запознавање ме натера прв пат вистински во животот да сакам. Затоа ми е толку тешко. Затоа што беше прекрасно,а сега нема ништо веќе од тоа,веќе со месеци... И зар је важно ко је крив???
Хиперактивно. Дали сте се чувствувале дека НИШТО не знаете 24 часа пред полагање, на научено? И ве мрзи пак да повторувате? Епа такво чувство имам јас сега..
Преку ден енергично, весело, полна со позитивна енергија. Сега некако спласнав и си мислам зошто сосила терам некоја работа која никако не оди како што треба? Ама, ајде, ни сама себе не се разбирам. Па и јадењево и метаболизмот ми е пореметен до немајкаде. Почнувам диета секој ден и никако да ја почнам. А почна и да ми се гади од храна, што е најиронично. Но така навечер кога ќе почнам да размислувам за се и свашта и кога ќе се доведам до едно даун расположение од се почнува да ми се гади .