Се чувствував напанто..па збунето,конфузно..и сега смирено..Значи ми се смени еден цел комплет различни емоции...расположенија..Аууу!
Е па алал да ми е... цел ден го поминав мрштејќи се за џабе, како да ме тераше нешто, па затоа имав шок, жална вест и сега сум крш сто посто. Ептен сум бесна и тажна.
Се нервирам ужасно зато шо сум смотана и зато шо постоет и посмотани од мене! Ни во смотаноста да не мојт чоек успех да си најт!
Катенце не се нервирај и најболното секогаш поминува...диши длабоко силна си ти Ми се враќа изгубената енергија и желба за живот...повторно сум активна и весела...во покрет цел ден... Ја насетувам насмевката се враќа полека но сигурно Животот е убав
Моментално се чувствувам многу бедно, зашто знам дека е добра личност, и од што е добар е глуп, и од што е глуп секој си игра к.... со него и затоа дојде до ова што дојде
Катја, фала на утешните зборови, силна сум јас, ама мора да бидам уште посилна за да го утешам него Сега го видов, гушнав и ми дојде душичката. Мило ми е за тебе, враќај ја старата добра насмеана Катја
Секако и никако. Ко калеидоскоп. На која страна да се свртам, менувам бои и позиции. Ако, барем не ми е досадно. Цел ден еуфорија, смеење на факултет, кафе муабет со професорка, супер презентација (не се ни сомневав, ама морав да искоркам малку ) и на крај уморна дома, си го собрав цел ден во кревет и ме фати меланхолија. И еве ме сега, си плачам сама во соба. Од така, од ништо. ПМС, умор и доста е. А и него го нема, далеку е. Сестра ми трет ден спие кај дечкото. Се чувствувам како нерегистриран странец, што по долго време, се враќа во сопствениот дом, и пак е странец. Ох леле... Ајде, веќе е нов ден.
За кате една и чилкање на мозокот да не ми се секира...Инаку јас...денот...хмм...идеше вака п ана крај повеке moke и за сега да имам горчлив вкус од животот поише него ли цигарите.Абе ништо не функционира во нашата држава ама тоа е ке си се навикне човек на секакви луѓе.
cuvstvoto denes mi e krs a taka ubav soncev den a jas sum za nikade. bez pari si nikoj i nisto ....tazno..ne mi se ide na rabota..dzabe raboti dzabe ne sedi.da ti e******* drzavata
Грл23, ова за мене? Сонце си, тенкс Иначе денов просечен, другарка ми ме зафркна гадно, ме испаничи што и се слоши сред град, и онака си бев тажна, сега сум уште потажна
mi se spie, inace se drugo e top... malku vozbudena poradi vecerasnava utakmica, no se nadevam deka se ke bode ok i taka kako sto posakuvam...
Зачудено по малце, али онака физички психички сум одлично. ма ко и увек нели ....Неможе ми нико ништа. ХААА се шалам убаво е времево ми се свиѓа. Ајде да шеткамееееееееееееееееееее..