Од бањарка гушнато, од слики насмеано, со кармин размачкано, и во кафе претворено. Си мавтам со локната како со висок и се смеам, ми се мочка и трпам, и пак се смеам. Лалаллалаллалла... Спојлер Крвта ми се бранува низ вените како езеро Охридско, дур го слушам татко ми како по телефон си мјаука со пувкалата дома. Срцево бавча. Денов преубав!
Дотолчено. Ко да ме газел некој со трактор, шлепер и на крај воз ме поминал и ме докрајчил. Њамам више сила, се трудам и последниот атом енергија да го искористам ама покажува батери лоу. Психички сум срамнета со земја, ми требаат 15 саати сон, ооо како ми требаат. Нема волја да мислам, а полнач за енергија веќе немам.
Денес се чуствувам како и секој ден ненаспано, но без причина среќно. Предчуствувам дека денот ќен ми помине убаво. Имам многу обврски за денес па се надевам дека ќе успеам сите да ги завршам.
како се чувствувам? Лосо!!!!!! На 52 год вадам Бугарски пасос!!!!!За да избегам од бедава македонска.Денес го земав уверението за не осудувана,па на интервју,па у.........До каде дојдовме ние постарите?А сто ке биде со младиве?????? Дрзавнициве градат,а сите избегаа.За кого градат? ДРЗАВАВА НИ Е ДРЗАВА НА ФОСИЛИ.Како ке ги врати дрзавава младите? МНОГУ СУМ РАЗОЧАРАНА.ДА СИ ГО НАПУСТИТ ОГНИСТЕТО Е СТРАСНООООООООО
Како еден огромен прашалник, ете така се чувствувам....мразам кога живеам во исчекување посебно па кога незнам што ме очекува....
Добро утро.Единствено сто ме депримира е телевизорот. На сите ТВ станици политика и реклами,да не ре чам и турски серии.И фризидер да отворам ГРУЈО КЕ ИЗЛЕЗЕ.ОДВРАТНО,не ОТРУЈА. Убаво се чувствувам зосто денес синот и снаата отидоа во банјско за празников. НА СИТЕ ВЛЈубени СРЕКЕН ПРАЗНИК И ЗА МНОГУ ГОДИНИ СВ. ТРИФУН.