Па денес за разлика од вчера се чувствувам одлично. Вчера беше лош ден но помина. Па нели после дождот секогаш доаѓа сонце, епа сега и кај мене е така.
Не знам ни сама... Ми недостигаат нежности, прегратки, љубов... Се мислам да се спакувам на некој ден да заминам некаде, ова лудило туку така нема да помине... Пожеден човек за љубов од мене, не сум сретнала во животов! Абе толку да не можам да функционирам без љубов тоа страшно нешто. Од мојот сопруг (ако го пронајдам ) најголемата работа што некогаш ќе ја побарам е цел живот да ме сака, љуби, убива со романтики, убаини! Се можам, само не да нема љубов во воздухот кој го дишат моиве ноздри.
За разлика од претходниве денови денес сум некако поспана и ич не ми се излегува надвор(иаако треба да испаѓаме со другарка ми). ://
Ужасно. Се ме боли, глава ме боли, мускулите ме болат, подочњаци имам до колена, ко божем цела недела сум се убила од пиење. Спојлер
неворзноо сабота е, ова ми е омилен ден, ама оваа сабота ми е катастрофална. со оглед на тоа што се скарав вчера со најдобрата другарка и цел ден ми е во фрки и сакам да најдам некој да идам на кафенце да се оладам малце, ама тешко иде потрагава.
http://www.youtube.com/watch?v=5NnpoGn2s-Q Pero ahora tu cabeza es una tormenta de arena y cada noche una espiral.
Мнооогу лошо.Болна сум цел викенд .Се ме боли.Мускули,секоја коскичка во телото,нозете не ги чуствувам,во грлото како да имам голтнато цел огромен компир.Носот ми е заднат,главата ме боли.Како да немам сиено 1 месец.Како можам да се чуствувам?
супер! Со оглед на тоа што викендот бец full со обврски, баш добро се чувствувам. Подготвена за нова работна недела.