Ма не е тоа само денес Се чувствувам празна,искористена,предадена...Добро е што знам дека вредам. Сум дала дел,но имам јас многу повеќе во себе. Ми иди да врескам,ми иди да заминам на пуст остров! Спојлер само рум нека има знаете,ко ќе потони некој брод,секогаш само алкохол останува Се да преживеам и надминам! И ко ќе се вратам,никој да не ме препознава. Сакам да не ми беше вака...
Denes se cuvstvuvam super...vo skolo imame inspekcija i ekstremni testiranja,taka da mozete da zamislite kolku sum raspolozena!!!!!!hahahahahahaaaa
Понекогаш посакувам да сум доволно храбра и луда истовремено, за да си дадам самата на себе неколку воспитни, и да се освестам. Конечно.
Како волк,или волчица де ,онаа што има дебел врат зашто сама си го лови пленот. А,чувството е............ fuc*ing amazing.
Накисната и гладна. На бушлава наша не и е гајле дали надвор врне или не - она сака да си ја добие дневната доза шетање. А потоа секако следи сушење, чистење и чешлање на нејзиното крзно. Цел саат наменет за средување... Времево е врнежливо, ама јас во соба си го отворив прозорот и уживам. Завршив поголем дел од обврските за денес, па сега можам да седнам на едно лезетско кафе. Нетипично убав вторник... http://www.youtube.com/watch?v=F2Cm_4573fs
Цел ден дома,а толку се осеќам изморено уууфффф,времево ме депримира,вакво лигаво кога е не можам да функционирам
Уф... ме боли главата, а и од една стара повреда на вакво време ме боли ногата, па неможам мн да се движам- да не речам ме врти колено. Некако чудно, поспано а наспано, изморено ама среќно пустото се најде насмевка и за мене, иако телето бившо ме избришало од фб, абе детуле
Утрото ми почна стресно. Да не беше кафето да ме дружи дури му го средував есејот, ќе искршев и тастатура, и модем, и мало прсте. Лежерен само еден час на факултет, малку повеќе дожд, чадор во минус.... онака. Сега, со шолја какао нервозно чекам важен мејл и си правам планови за викендов. Вторник е, знам
Со оглед на тоа што станав и веднаш ми се уврте во глава една песничка од rebelde way со која што пораснав,веројатно сум многу добро. Јас си пеам уште не расонета а мама ме гледа чудно и се смее.Ми вика што сонуваше толку убаво ти вака што пееш по сабајле... Којзнае што ми стана. Туку сфаќам дека ми треба пријател на кој ќе можам се да му кажам а никогаш да не ме изневери...машка личност која ќе ми даде и совет,и подршка и кој ќе умее да ме разбере.На братучедите секако им барам совет за некои работи ама не можам се да им кажам,сепак сме многу блиски.
штом вчера на вечер не ми излета срцето добро е има живот за мене јас сама живееам во огромна куќа и така вчера заспава оклу 2 и нешто бев среќена нов телеон си зедов и неможев да спијам хехехех и таман заспав некој ми лупа на врта пошто не работи дзвончето јас пребелдев си викам може сон било после пак тропа упоро додека не стнав и неможев вртата да ја отворам и од прозор викнав кој е кој е ?и никој не ми се јави и си продолжив некако да спијам ушете ми се тресат рацеве после дечко ми ме стна демек да м разбуди за на работа мене исклучен телфонот и дошол до дома дзвони тропа и тој фати на прозор пак уплав значи денска се чуствувам некако како потресена хаххаха или вака нешто