уф денес се чувствувам ептен убаво и секси и важна си се правам епа што да им правам бе...сами се потрудија да ми ги кренат акциите кога случајно ги чув како ме оговараат си се дотерав за на факс рано посабајле...некако ме мотивира ептен и не ми беше тешко да се средам иако уште нерасонета....и си собрав доста комплименти и неколку коментари зад грб ама нели кажав и пак ќе кажам ЗАД ДОБАР КОЊ ПРАШИНА СЕ КРЕВА се испофалив .....денес си се сакам себе и сите вас ве сакам драги мои форумџики
Монотоно. Преку К*Р ми е од таа досадна монотонија. Како на пиедестал да е .. Немам ни некоја посебна еуфорија за 1ви Мај.. Зашто? Незнам ни самата. Убаво време ,а на мене ми седи само дома! Незнам што е , ПМС не е. Имав скоро. Глупав е**н 1мај. И што ако е 1 мај ?! Треба да се напоиме и наждереме како свињи ? Колбаси , кебапи , пиво , леб .. Само тоа слушам од сабајлево.. Преку к*р. Извинете форумџики за ова пцуење , но немав на кој да го кажам ова
Уморно. Али и ок, зошто зборев за зен будизам и чоколада со една колешка, па некако бесмислено добро ми е Сега си спремам какао со млеко и филмче да си гледам малку да здивнам. Утре одам за Маврово со другарките мои најверни ем најубави и не се секирам за ништо. Плус, знам дека ќе спијам без престан, ќе јадам шопска и ќе одмарам стапала во трева у дворче. А не градов грд никаков што ме полни со чад и бензини само од едно качување у автобус. Таблото конечно е спремно... Ех, кога поминаа 4 години...
Едвај се оправив денес. Леле каков ужасен мамурлак ме тепаше цел ден,мислев дека ќе си починам. И неспиена по лекари, леле ужас.
Смирено се чуствувам,нешто не сум толку нервозна,но се чудам дали ме фатила настинка или не,како носов да ми е затнат,не можам да дишам баш,а и само кивам,ама па кај ме наоѓа мене,значи нема утка,мора да помине и кај мене.Па и колку мислам дека ме фатила,на крај ке излезе дека стварно ме фатила,уф таа психа,што проблеми може да создаде од ништо,нешто може да направи,туку ај поарно да не мислам,да си ги пренасочам мисливе на друга страна....
pa ok sum... vazno glava ne me boli vo momento... no moze da e i po dobro... primer da sum nekade daleku od site... kako i da e, sekogas sum srekna vo petocite bidejki neli ide vikend, a plus ovoj pat i 1 Maj, barem da bese denes i da ne rabotevme, uhh sto dobro ke mi dojdea 3 dena odmor, barem nemase da se budam vo 6... no ajdee ne se zalam, ima i po loso, vazno dva dena dva dena ke odmoram... i ke si imam poveke vreme da si se galam so ljubovta moja uhhh...