Подобро од вчера. Среќа што не направив некоја глупост Не треба да се брои до 10, туку до 1 000 000 пред да направиш нешто поголемо
mnogu loso i nervozno (roditelite velat za nase dobro ostavi go deckoto, treba da izbiras megu nego i nas) [mod-kirilica:35o9i9ls][/mod-kirilica:35o9i9ls]
Ок, денов помина супер, најдобро што можеше да помине имајќи го во предвид фактот колку обврски имав.Малку се нервирам зошто и оваа вечер ќе остане непреспана од проектите, ама тоа е... Иде викенд
јас денес сум ок...мн се смеев...брат ми ни земал пижами( пижами бе) за 8 март на мајка ми, жена му и мене...и ние ко дебилни се облековме и се сликавме едно 22 пати....
Празничното расположение ми го расипа една личност која директно ми се обрати и ме праша дали сум член на некоја секта.. така сум и личела. Уште да беше вистина, па јас да се фрлев од мост. Сешто.
Ми се приспива. Т.е. цело време сум некако поспана. До апчињата ќе да е. Инаку, се чувствувам мирисно, локните ми паѓаат преку очи, и се трудам да не ги рашлакам шарените нокти дур штракам на тастатурава. Вечерва ќе си поминам најдобро што можам, ќе плакнам очи, а други ќе пијат во мое име. И ја сакам мајка ми Спојлер Ура женишта! Ура!