поспана сум .... имав лош сон и целото утро ми помина поспано а изгледа дека и целиот ден ќе ми биде таков
уф денес не сум баш најдобро, не само денес последните неколку дена ништо не ми иде од рака ме нервираат одредени луѓе, ситуации околу мене ама се надевам дека е само лош период и дека брзо ке помине
Добро ми е, не велам не. Само уште да беше покрај мене... многу ми недостига. уффф Едвај чекам пак да го видам!!! Срце мое
Смрзната (уште еднаш се уверив дека после бањање не е арно да се шета), ама ми годеше прошетката. Иако бев активна цел ден, некако чувствував потреба за свеж воздух. Во глава ми се вртат милион планови за наредниве месеци и понекогаш мразам што имам избор меѓу повеќе опции, па морам сериозно да размислам пред да одберам било што. Пижами и топлинки на мене, шолја чај на маса, и бескрајно многу материјал за учење - ќе биде долга оваа вечер...
Изморено, понеделнички, без волја... Ми треба повеќе спиење, дефинитивно... а имам еден тон материјал за учење. Нека помине неделава, најсреќна ќе бидам.
исто само без учењево кое го мењам со тема работа!!! сакамм кревет ... тишинаа ... малку релакс музика и уште повеќе од храната на мама !! Не сакам да ме фаќа депресија - носталгија!!
Изморено а имам 320 глупости за учење и тоа за УТРЕ.Незнам што да правам да легнам да спијам или да учам.
Одморена и наспана Убаво будење имав, денов е прекрасен Си ги завршив обврските за денес, па сега одмарам со кафе пред компјутер. Антена 5 ми пренесува убаво расположение, па мрдам со колковиве додека слушам музика Hey mister lover, I need a dancer To make me shake my booty To make me break the floor http://www.youtube.com/watch?v=5HzXSQ2QZKI Лека полека, се збогуваме со зимава