Возбудена,малку исплашена за текот на настаните денес што ќе се дешаваат,и не многу наспана ама со кафенцево..после пола саат има да љетим
Иако не спиев ни една минутка ноќва ,уште ми се полни батерииве .Од сабајлево полна со обврски,во глобала добра сум иде некако.
денска сум пресреќна што секој момент очекувам нешто лошо да се деси и неможам да си се опуштам да уживам во среќта моја која е ретка овој период после смрта на мајка ми ништо не ме расположуваше но денска почнав да ја исполнувам нејзита опследна желба која ми ја кажа на смрта постела значи неделва ке го исполнам тоа не ми се верува дека ќе успеаам јас да го средам тоа секако тука е и мојот уште не е дефинирано дали дечко или што и да е ја ке го наречам икс и тоа уште повеке ме радува и така чуден е животот незнаеш што ти носи се чуствувам како да сум во море т.е океан тоа е живото кој ни носи бранови па сонце па пак бранови па сонце ние можеме само да си плива и пливаме...што треба ке си дојде! :geek:
Катастрофа...Не знам дали ми е ваков период али веќе подолго време не можам да си најдам ниедна работа што ме прави среќна... А во моментот толку гадно се чувствувам што ми се иде да убијам некој од нервоза и агресија. Али јас сум си крива за се. Ако ми е... Трпи си сеа!
Малку сум ненаспана, ми недостига одмор, ама кофеинот чуда прави Си правам листа на денешни обврски, а денов не ми е некако за излегување од дома. Час сонце, час облаци, кај и да е ќе заврне... А мразам да го влечкам чадорот со мене.