прекрасно мрдам од ...се опуштам почнува нешто да ми се случува нешто убавоо...оо јеааа и мене несшто убаво во животот се чуствувам исполнето чудно но убаво п.с малку поспадно дека на работа прва ама добро сум јухуууу
Одамна ви немав кажано дека.... ми се мочка Дали е до темава или не - не знам, ама често кога ќе ја отворам ми се приодува кај директорот Денес, решив да си земам малку слобода, да се опуштам, да не се замарам... Вчера ми беше прилично бурен денот, морам да го балансирам со денешниов. После дождот доаѓа сонце. Јас се уверив во тоа, а и завчерашното виножито се трудеше да ме убеди. Работите ми одат нагоре, секој ден се чувствувам се‘ подобро, и сметам дека тоа е најважно. ЈАС си сум најважна. Еве ми во двете обравчиња. Спојлер
Топ се чувствувам денеска и покрај тоа што времето е Енергично, моќно, наспиено, that's how I feel for now, се надевам ќе остане така.
sama zdodevno чистев средував пеглав и играв игри и спиев и пак ми е узасно здодевно.врне и не мозам надвор а мн сакам да сум мегу народ и нон стоп да разговарам со некој ке побудалам ако не е форумот ме фака криза на моменти.криза за друштво
Ни дождот, ни досадната баба, ни подзасеченото прсте, ни несвареното јајце, ни патиката полна вода... не успеаја да ми го уништат прекрасното расположение Луѓе, јас навистина веќе не знам кои зборови да ги одберам и како да се изразам, ама ПРЕУБАВО се чувствувам. Како... како... како да сум на врв на Ајфелова и да врискам на цел глас, или како да го прегрнувам цел Охрид од Самуилова. Преубаво. И преубава песна си слушам http://www.youtube.com/watch?v=OPicu_BDGHQ Спојлер До гравот за ручек ќе да е
Безволно и апатично. Па како поинаку да се чувствувам кога денот ми започна со недоразбирања, закачки и кавги? Ќе биде ова матен викенд, поматен и дождливите вирчиња и не знам дали сакам да го издржам и поминам вака.
Како некоја недозреана тинејџерка ПМС-ов ме дрма ептен, па не си се препознавам себеси во некои постапки. Сите ми се криви денес. Сите!
Се радувам на денов дека петок е, а и една вест малце ме израдува Денес сум Супер.. ама малце времево ме нервира Да беше топло и сончево поубаво ќе беше..