Прекрасно,убаво,расположено,како што се чувствувам и во последно време. Ден исполнет со насмевки,радост,среќа. Полна со позитивна енергија,подготвена да ја поделам со секого на кого му е потребна.
Ааааа!!!! Пролетно. Despite the weather. Преполна со енергија, може и до овошната бомба што си ја стресив преска. И пресреќна, конечно ќе си ја замијам косава
Некако глупо, празно, осамено, раочарно. Не знам ама не ми е прв пат да се чувствувам вака. Дај нека замини ова чувство, еднаш засекогаш.
се чуствувам ужасно..ми се плаче, ми се вришти...а немам услови тажна сум, сама сум, осамена..што среќа беше мојава... имам еден куп обврски, а немам воља да ги завршам, немам сила... секој нов ден се чуствувам помизерно од предходниот.. ноќите ги поминувам во плачење и молби до господ, а деновите тивко во себе тагувам... ете, баш лошо се чуствуувам, празно... тежок е мојот пат, на никого не го посакувам
Олеснето е вистинскиот збор Една грижа помалку а толку се вознемирвав сите овие денови,е сега доста е ..Денес со сонцето доаѓа и мојата насмевка,редно беше
воопшто не сум расположена, ми се спиет некако, чекам да дојт лето па неможам поќе да седам школово цел ден како и секој ден, цабе е за одмор два дена пак е истото и тоа тоа. Секој ден сум нервозна и некако ми се плаче а бе не ми се живејт поќе :/
И пак почнуват солзите сами да ми течат, од мала истово ми го прави. Никаде не ме пушта, ништо не ми дозволува, се чувствувам како затвореник. Не сум мала, пораснав, ама ај разбери се со неа. Ја мразам, ме нервира многу.
вежбав денес после дооооолго време речи кажи една година бааги се изнавежбав само што цело тело веќе ме боли можам само да замислам утре какво ке биде не ке можам од кревет да станам мускулчињата ми плачат