Најубава! Си го земав уверението, и гордо му мафнав на Факултетот за ЗБОГУМ! Збогум, нема да ми недостасуваш, ама ич! Нека те пече сега сонце и нека те мие дожд, јас важно нема повеќе да чекам на твоите скали!
Многу ти благодарам, се надевам ќе биде и тоа наскоро! Ти посакувам се' најубаво тебе Go-Girl и на сите девојки на форумот!
Ме нервираат еден куп глупи, лицемерни, одвратни, прости луѓе! На истите ќе им кажам - ЧАО! Одам за Маврово за пола саат и не се враќам до понеделник. Нека цркнат душманите. Е*бате све. Плус, добив, и ок ми е сега главата. Ама нервите - очигледно не Скара, пиво, мезе и рекреација, таман ќе ми дојдат. Поздрав до сите жени и имајте убав викенд.
Некако безврска се чуствувам денес,незнам зошто,па и не можам да дефинирам како се чуствувам,штознам како едноставно да ми е смачено од се,помалку некоја нервоза ме здрмува како сигнали од тој пусти пмс,ах....па и една фаза кога не ми се мисли ништо,не ми се прави ништо,нити ми се збори,а еве тука на феминава си коментирам,ама глобално така се чуствувам
Почнав да се чувствувам добро..тое е невообичаено за мене..ама дали е до денов т.е. датата или до одредени мои блиски и сакани луѓе и далечните, а сепак ги чувствувам за блиски... ..сепак е добро и чувството е убаво.. Опуштено и сакам вака да биде од сега па натаму
hehe,da da, mnogu ubavo cuvstvo, i jas bev ko tebe pred nekoj den i mene mi se sluci istoto )). Se najdobro i cestitki!
со оглед на тоа дека викендов се надевам ке биде незаборавен се чувствубам баш исполнета со позитивна енргија,која се надевам ќе ја пренесам на сите околу мене,а вечер.......вечер ке се откачам скроооооооссссс
Денес сум многу среќна, со симпатијата што долго време пишевме на фејсбук, конечно бев на кафе и си поминав прекрасно и дечкото е таман за мене, висок, крупен, плав, со зелени очи ммм... да се надеваме дека ќе биде нешто повеќе од ова ептен сум среќна
Се си беше супер, целиот ден, но сега сум многу изнервирана...значи колку бргу може да ти се промени расположението бреееејј...ццц...
РАзучено Утре ќе одморам (не оти се изморив туку ај), се надевам дека ќе биде барем средно добар ден. Иако немам баш некоја еуфорија или исчекување. Па што, обичен ден Како и да е...средно мизерни денови се во тек...
Убаво, среќно, испечено, нервозно поради вцрвените образи и подочниците кои ми се баш видливи, уморно до бескрај, ама сепак задоволна сум по еден ваков убаво исполнет ден И да, пак ми летаат срценцава околу глава. А бе да не знај некој што да му правам на оној мојон, само глупости ми траска
Убаво,пресреќно и исполнето и сето тоа без некаква посебна причина. Едноставно му се радувам на животот,што постојам на овој свет и што сум опкружена со луѓе кои ги сакам и почитувам.