Ах тој пмс... ако до вчера бев тажна и напната денес веке сум си хеппи и тоа без некоја посебна причина... можеби и поради негооОо.. чуството кога ке ти го разубави денот Ммммм
Прекапана,ненаспана,некако разочарана од ова училиштево секој ден да се имало за учење.Па и времето.. уфффф -.-'
Ни сама незнам, еден момент сум весела и скокам,пејам како мало дете а после тоа сум тажна,се нервирам :/
vtorata polovina od denov bev mozam da recam"*grozno"odvaj cekav da fatam horizontala i koga sega sum taka mi stanuva ubavo [mod-kirilica:1wwo5hfc][/mod-kirilica:1wwo5hfc]
Вечерва сум нерасположена, разочарана од оние кои мислев дека никогаш нема да ме разочараат. Ми доаѓа да викам, да плачам...
Уморно иако цел ден си лежев и гледав тв. Очите ме солзат и ми се затварат сами.... И жедна сум а ме мрзи да одам да си земам нешто за пиење..
како се чуствувам денска!! хммм...преддобивање сум па можете да замислите како е леле емоции емоции и само емоциии!
Мнооогу,многу,многу лошо.. :/ Разочарана сум од животот,од луѓето,од СЕ! Ми се умира,плачам,се тресам,се нервирам.. Неможам веќе.. идеја како да се убијам?!
Уствари да скусам,да го редактирам,ретко кој заслужил пак. На риги! Црно-бело,на моменти мешам некој принт од некоја дива животиња. Не ми е лошо, само ми е збунето. Па добро,жива сум,љубов се дешава!
Осамено! Толку луѓе околу мене, а сепак ми недостасува некој да го гушнам и заспијам припиена до него. А тоа не е повеќе тој, незаслужува да биде дел од моето секојдневие, мисла, навика... Ако ме прашува некој, во моментов би спакувала среден куфер и би се упатила на некое пусто островче некои си 7 дена, во потрага по чист воздух, кој ќе репродуцира свежи мисли.
денес се чувствувам депресивно по синоќешната кавга со татко ми а и времето плус ми влијае ,тапа е денов пффф