I can feel the sun on my skin, and the lovely birds are singing beautiful songs... Noooooт! Имам тон материјал за учење, се успав, немам концентрација, милион работи ми се вртат истовремено во глава. Ме боли секое можно ковче во мене што постои и на диета сум. А имаше потенцијал денов да се развие како убав. http://www.youtube.com/watch?v=3-dz3XC5nfY
Јас се чувствувам ужасно поспано. Вчера спиев од 18 до 22h, па станав половина час и после од 22.30 до утрово до 08h спиев. И пак зевам.
Многу чудно.Ми беше се добро до кај 20 часот.А после кога ме фати некоја нервоза.И се смеев и ми се плачеше,и се развикував...премногу расположенија на едно место во исто време...ме полудеа.Си влегов под туш со намера да се опуштам па колку толку помогна.
Is it a bird?! Is it a plane?! No! It's superwoman! Денес сум супермен овај супервоман де. Преизненадена сум пријатно, само не знам дали повеќе од професорката или од себеси. Бооо Хипи се надмина!
Нервознооо, како можам да бидам таква тиква да се нервирам за глупости, сакам да си бидам пак старата јас, на која ретко некој можеше да и ги крене нервите, уфффф ќе си пукнам