Се чувствувам како пис оф шет . Абе наместо да фатам книга да учам за испит јас на комп. си седам...се друго ми е поинтересно освен тоа што треба да го правам..Ај вие уживајте си а јас да си лепнам два шамари може ке ми дојде умот
Денеска се чувствувам убаво, овој ден ми е еден од ретките кога седам дома(сама), а при тоа совршено ми е, си пијам кафе си јадам благо - прекрасен ден за уживање на сама со себе Иии мноогу си се сакам денеска
Како времето и јас - променливо облачно , деновиве се загрижив според тоа како се чуствувам, час се смејам, час плачам, час пак се смејам, па се нервирам, не ми изгледа на нормално ова и не е проклетиот пмс
мммм...наспано из-на-тегнато низ постела и преплеткана низ кебенца како салама Бога ми како јадам у последно време....заличувам на салама Планот е ваков, да јадам, да излезам со сељакот, па да продолжам на работа, па да се вратам и вечер да се чујам пак со фамилијата и да ми го дадат договорот, ако го напишале. Стварно се чуствувам ко салама, мрсна, угоена, залежана и се повеќе под компресија во своите алишта. Мора да се превземе нешто
Исполнето среќно заљубена сакана нај сречна сум на светот бидејки тој е до мене се гушкаме се сакаме....
Многу ме интересира каков завршеток ќе има денов. Прилично ужасно е до сега. A јас сум свесна за многу работи, и повторно свесно продолжувам да ги правам истите... Самодеструкцијата ми е силна страна. http://www.youtube.com/watch?v=MDzDO8JsQ9w