Се чувстувам добро , по мала главоболка , и имам некоја позитивна енергија дека конечно работите ќе се помрднат од мртва точка...
Денес се шувствувам многу подобро од вчера . Болката што ја чував во се себе излезе конечно се разбира со помош на моите најсакани другарки. Денес се чувствувам најубаво најсупер посакувам и вие да се чувствувате исто поздрав феминки
Било и подобро. Имам за учење, а книга не ми се фаќа, само си наоѓам некоја занимација за да не учам. Не се жалам, знам дека имам фора да се тегнам, бидејќи не е многу материјал. Ама ме тепа помислата дека надвор е преубаво, а јас дремам во кујнава со отворена балконска врата и демек учам. Ајде барем кафево и Мирче се со мене, ако не друго. http://www.youtube.com/watch?v=0YCXJcoCBGI
Изморено, исцрпено, а мозочево мислам дека веќе ми е прегреано. Си се почастив со пудинг и пар балетанки - купени во рекордни 3 минути. Толку имам време за шопинзи... Кога имам време - немам пари. А кога имам пари - немам време. Животна иронија. И си најдов ново хоби - гледам видеа од збеснати тинејџерки по Justin Bieber и One Direction, што ги бркаат низ цел град, пиштат по нив и им се качуваат на џиповите. Многу ми се интересни.
Со еден збор - неубаво. Не затоа што е понеделник - не сум патела од понеделник-вирусот никогаш, ама ме боли тоа што всушност знам што ме мачи, а се правам на Тошо и го потиснувам таму некаде длабоко, за да ми прерасне во она гадно чувство кога имате кнедли во грло, а ниту имате сила, ниту пак желба да ги голтнете. Ме мачи и ме убива во поим тоа што не знам на што сум и се надевам дека конечно ќе се реши оваа моја статус кво ситуација која веќе и ми оди на нерви. Зошто сè мора да биде толку комплицирано !? Кажав дека неубаво се чувствувам, да.
Bolno! Cel den me boli neshto i eve ima 2 godini jas ne pamtam koga zaspav pred 12 casot, se osekjam umorno celo telo me boli stomak mi trni levata raka, nemozam da disham od nosot eve 10 dena..isto kako da imam 70 godini mn se nerviram sekoj den se neshto me boli, i eve sega legnav i na internet na tel si sedam i nemozam da zaspijem imam nekoja panika vo mene! Samo se molam na Boga edva cekam da pomine seta ova maka i bol sto ja imam vo sebe! [mod-kirilica:1x50owd0][/mod-kirilica:1x50owd0]
Преморено.Грлото ми е лом, едвај зборувам мислам дека температура ќе качувам.Ми се спие а имам еден куп за учење но јас наместо да учам си барам разни занимации.
Mоже да се каже добро.Се изморив. Цел ден по дворот. Ама има уште работа. Е кога ке се расцвета СЕ ке се чуствувам уште подобро.Така јас овие две недели сум без работа и расположението ми се променува .Час сум добро , час не . Таков е животот , повеке е разбрануван. Кога мислиш дека конечно се средило се испага нешто и пак грижи и нервози . Затоа живејте за деновите кога се чуствувате добро .