Те разбирам потполно ама замисли на сите им викас еееееееееее па ми е гајле ке си фатам нов децко пред сите му наогас маани ама сепак длабоко во себе цувствувас колку го сакас ај не се секирај ке пројде тој период па ке ти биде подобро биди сигурнаааа поззззз
Како кенкаво дете. И покрај убавиот провод, аздисав. Така е кога егото ти удира во слепоочница. Срамота за моите 22 години. Инаку? Тапа! Не ми се учи, воопшто не се грижам ни за испити ни за колоквиуми. По ѓаволите со се’. Ко да ќе се вработам веднаш штом дипломирам или ќе станам врвен компаратист утре, само зошто сум напишала брдо семинарски? Булшит! Подобро да крпам облека, да родам дете или да пораѓам крави, одошто оваа летаргија и незадоволство од интелектуална рутина што јаде! Понекогаш апсолутно сакам да сум неписмен примерок во Перу, што ќе се занимава со плетење кошници... Почнав Јан Кертис да го цитирам, не е на арно ова :twisted:
Конечно нешто средено, поправен ПС... Ко демек денес се исфорсрирав со ворк, утре ќе спијам.. Недовршени муабети, недоречени мисли, можеби и подобро што се такви... Можеби еден ден ќе се доискажеме и ќе се решиме во еден глуп потег само кога ќе дое денот кога ке бидеме на иста фрекфенција..... Некогаш и незнам зашо се замарам со глупи работи. Несвесните личности неможе да возвратат љубов, можат да разменат само желби, очекувања и да манипулираат со нив.
хмм... :roll: Ужаснато! ми се спие до смрт, ама нема легнување, зашо ако легнам сабајле сигурно нема да станам. А да станам морам зато шо во Охрид е срамота ако не си пошол на фрлање на крстот, ко да ќе мене ми го дадат случајно, ама ај! И тоа, ништо посебно, на моменти празно како тегла од која со време го изматив мармаладот, ама заеби, тоа е.
Lele kolku mi e tesko nemozam vozduh da zemam panika me faka utre polagam mislam nisto ne znam sto li ke bide aman ovoj fakultet me izede nemam sila veke za nisto .
hock: Прекрасно! Нора Џонс доаѓа во Македонија, на Охридско Лето, на 9ти август... Радости! Башка средив се’ што требаше да завршам за еден предмет и одлично се чувствувам! После дожд, доаѓа Нора работава АААААААААААААААААААА, се радуваааааааааааааааааааааам!
На работ на нервен слом. Денес си ја видов евалуацијата на работа. Умрев од работа, секој ден таму до 5, и секоја вечер дома до ниедно време сабајле, и што добив за тоа - потребно е подобрување?!?! Кој и да беше на мое место сам немаше да го постигне тоа што го постигнав јас. И ако е потребно одобрување, шо ме земавте пак, шо ми продолживте договор?!? И да беше само тоа, арно ќе беше. Пола од сите доктори во Македонија викаат дека треба да ја оперирам ќерката, пола викаат дека подобро е да не ја оперирам! Аман, по различни ли книги учевте?!?! Треба сама да одлучам дали ќе оперирам дете, не е тоа исто како да ќе и ги дупнам ушите! Како и да е, драги мои форумџики и по некој форумџија, време е малку да олабавам од форумов и да се посветам на обврските со сето можно време и внимание! Кому му треба слободно време и разонода... нема потреба. Се' за работата! Деноноќно! Не велам дека целосно ќе се отакажам од форумов, такво ветување не можам да дадам, ама ќе читкам и пишам по нешто само од време на време.
Ehh zal ni e shto nema da si tolku chesto so nas... By the way ja se chuvstvuvam UZHASNO LOSHO.. Zatoa shto utre poagjame nauchilishte a MENE ICH NE MI SE ODI.. Zatoa shto znam shto sleduva.. Knigi dedonokjno drzenje vo raka i ako imam edna 4 odma nekoe derenje vikanje po mene... Ufffff... Koga kje zavrsham vekjee..
Hmm... denes se cuvstvuvam onaka... na moment tazna na moment srekna, veke ni jas neznam... i me ubiva pomislata deka utre pocnuvame so skolo
Уживај дури учиш затоа што кога ќе завршиш ќе велиш „Ехххх да можам да се вратам“. Сега ќе си помислиш „Како да не никогаш нема да сакам да се вратам“ и јас така си мислев ама... Сега тоа го сакам најмногу на светот. Работа нема откако ќе завршиш, а има само нерви знам дека не кажав ништо ново, ама тоа што нема работа прави да се чувствувам мизерно Безделничењееееееее.
Tapa nekako...se me boli, se cuvstvuvam omalaksano i cel den ucam zasto polagam i utre i zadutre i veke pocnuva ama epten da mi se smacuva od ova ucenje. Nikako da mu se vidi krajot. Ako ne sum na rabota togas samo ucenje...Ke dojde li vreme za odmor nekogas?
Лудница! Фул со енергија, онака ептен, се прелива. А кај да ја потрошам. Знам од каде ми доаѓа, ама ете...
Denes se opraiv si ucev cel bozji den poso utre pak polagam i sea ke idam na imenden da se opustam malku blagodarenie na postovite na babyketi bas se raspoloziv eve eden pozdrav do nea