Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Те разбирам потполно ама замисли на сите им викас еееееееееее па ми е гајле ке си фатам нов децко пред сите му наогас маани ама сепак длабоко во себе цувствувас колку го сакас ај не се секирај ке пројде тој период па ке ти биде подобро биди сигурнаааа поззззз

2. Pipito

Pipito Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    58
    Mhm.. Blagodaram na prashanjeto.. Deneska se chuvstvuvam onaka bez veze...

3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Како кенкаво дете.
    И покрај убавиот провод, аздисав.
    Така е кога егото ти удира во слепоочница.
    Срамота за моите 22 години.

Инаку? Тапа! Не ми се учи, воопшто не се грижам ни за испити ни за колоквиуми. По ѓаволите со се’. Ко да ќе се вработам веднаш штом дипломирам или ќе станам врвен компаратист утре, само зошто сум напишала брдо семинарски? Булшит!
    Подобро да крпам облека, да родам дете или да пораѓам крави, одошто оваа летаргија и незадоволство од интелектуална рутина што јаде! Понекогаш апсолутно сакам да сум неписмен примерок во Перу, што ќе се занимава со плетење кошници...
    Почнав Јан Кертис да го цитирам, не е на арно ова :) :twisted: 8)

4. gwen

gwen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    81
    Конечно нешто средено, поправен ПС...
    Ко демек денес се исфорсрирав со ворк, утре ќе спијам..
    Недовршени муабети, недоречени мисли, можеби и подобро што се такви...
    Можеби еден ден ќе се доискажеме и ќе се решиме во еден глуп потег
    само кога ќе дое денот кога ке бидеме на иста фрекфенција.....
    Некогаш и незнам зашо се замарам со глупи работи.
    Несвесните личности неможе да возвратат љубов,
    можат да разменат само желби, очекувања и да манипулираат со нив.

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    хмм... :roll:
    Ужаснато! ми се спие до смрт, ама нема легнување, зашо ако легнам сабајле сигурно нема да станам.
    А да станам морам зато шо во Охрид е срамота ако не си пошол на фрлање на крстот, ко да ќе мене ми го дадат случајно, ама ај! И тоа, ништо посебно, на моменти празно како тегла од која со време го изматив мармаладот, ама заеби, тоа е.

6. Pla4ka

Pla4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2009
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    161
    Lele kolku mi e tesko nemozam vozduh da zemam panika me faka utre polagam mislam nisto ne znam sto li ke bide aman ovoj fakultet me izede nemam sila veke za nisto .

7. MissMarsh

MissMarsh Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    3
    Денес се чувствувам предшколски :)

8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    :worried:hock: :lol: :D :D :D :D

Прекрасно! Нора Џонс доаѓа во Македонија, на Охридско Лето, на 9ти август...
    Радости!
    Башка средив се’ што требаше да завршам за еден предмет и одлично се чувствувам!

После дожд, доаѓа Нора работава :)
    АААААААААААААААААААА, се радуваааааааааааааааааааааам! :P :lol:

9. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.216
    Допаѓања:
    139.883
    На работ на нервен слом.
    Денес си ја видов евалуацијата на работа. Умрев од работа, секој ден таму до 5, и секоја вечер дома до ниедно време сабајле, и што добив за тоа - потребно е подобрување?!?! Кој и да беше на мое место сам немаше да го постигне тоа што го постигнав јас. И ако е потребно одобрување, шо ме земавте пак, шо ми продолживте договор?!?

И да беше само тоа, арно ќе беше. Пола од сите доктори во Македонија викаат дека треба да ја оперирам ќерката, пола викаат дека подобро е да не ја оперирам! Аман, по различни ли книги учевте?!?! Треба сама да одлучам дали ќе оперирам дете, не е тоа исто како да ќе и ги дупнам ушите!

Како и да е, драги мои форумџики и по некој форумџија, време е малку да олабавам од форумов и да се посветам на обврските со сето можно време и внимание! Кому му треба слободно време и разонода... нема потреба. Се' за работата! Деноноќно!
    Не велам дека целосно ќе се отакажам од форумов, такво ветување не можам да дадам, ама ќе читкам и пишам по нешто само од време на време.

10. Pipito

Pipito Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    58
    Ehh zal ni e shto nema da si tolku chesto so nas... By the way ja se chuvstvuvam UZHASNO LOSHO.. Zatoa shto utre poagjame nauchilishte a MENE ICH NE MI SE ODI.. Zatoa shto znam shto sleduva.. Knigi dedonokjno drzenje vo raka i ako imam edna 4 odma nekoe derenje vikanje po mene... Ufffff... Koga kje zavrsham vekjee..:worried:

11. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Hmm... denes se cuvstvuvam onaka... na moment tazna na moment srekna, veke ni jas neznam... i me ubiva pomislata deka utre pocnuvame so skolo :x

12. magic

magic Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    81
    Уживај дури учиш затоа што кога ќе завршиш ќе велиш „Ехххх да можам да се вратам“. Сега ќе си помислиш „Како да не никогаш нема да сакам да се вратам“ и јас така си мислев ама... Сега тоа го сакам најмногу на светот. Работа нема откако ќе завршиш, а има само нерви ;( знам дека не кажав ништо ново, ама тоа што нема работа прави да се чувствувам мизерно ;( Безделничењееееееее.

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Tapa nekako...se me boli, se cuvstvuvam omalaksano i cel den ucam zasto polagam i utre i zadutre i veke pocnuva ama epten da mi se smacuva od ova ucenje. Nikako da mu se vidi krajot. Ako ne sum na rabota togas samo ucenje...Ke dojde li vreme za odmor nekogas? :(

14. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    mrzlivo... :( a imam 100 obvrski za denes! :roll:

15. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Nekako mnogu mirno,relax,opusteno,mirnoo...duri i se zacuduvam...pu,pu,pu da ne se urocam!!! :lol: :lol: :lol:

16. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
  17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Лудница! Фул со енергија, онака ептен, се прелива. А кај да ја потрошам. Знам од каде ми доаѓа, ама ете...

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Denes se custvuvam epten smirena,i tolku sum smirena da duri me mrzi da zboram so nekogo.

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Denes se opraiv :) si ucev cel bozji den poso utre pak polagam :worried: i sea ke idam na imenden da se opustam malku:) blagodarenie na postovite na babyketi bas se raspoloziv :D eve eden pozdrav do nea :D

20. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    RAINBOW ic nema problem....mani nekoe vince i za mene! :lol: