Неделно,вообичаено,отепано.......... Се обидувам да пронајдам причина за тоа што не сакам да го кренам глупиов телефон кој од сабајле се отепа од ѕвонење,ама тешко ми оди.Не ми треба причина,подобро е вака,иако појма немам зошто е подобро. :?
super bev izlezena so mojte najdragi licnosti i smeenje imase premnogu seuste custvuvam bolka vo obrazite od smeenje hahahahha
celiot den bese ok i na kraj pred spienje se iznervirav i toa mnoguuuuuuuu,...mrazam lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......bidi mas i kazi a ne ko pi....pod kosula
Ууубаво иако времево е премногу променливо.. иии сега е крај на година и ми пука главата незнам на која страна да се свртам , кога помммина годинава аУ
Многу добро -исполнето работно и сега ќе одиме на кафе со девојкиве велат понеделник било да не ги форсирам многу уште ги држи романтиката од недела -ај така нека биде
тажно зошто замина пајче,зошто сега ќе ме оставиш сама тука два месеци,па кој ќе го гушнам сега што ќе правам самичка дојди си побрзо мое мило!! ми недостигаш!!!
чудно...сега цела недела, а може и повеќе нема да имам приватност во сопствениот дом ама ај откако ќе се заврши работата се надевам ќе биде поубаво место за живеење
Убаво, после прекрасно поминат викенд... саботно планинарење и неделно лешкарење Ненаспано... сонував глупости ноќеска, толку неповрзани соништа во една ноќ никогаш не сум имала... и се осеќам ко претепана... а да запамтев нешто од тоа што сонував? Јок, се се избриша како delete да сум стиснала - може е и поарно така. Дебело - дефинитивно мора да преземам нешто околу тоа, крајно време е... не е само масажата против целулитот доволна, мора повеќе да се активирам... инаку летово нема да сакам да се соблечам на плажа
Чувствувам среќа иако не знам зошто.Можеби до времево е.И секако до песнава која цел ден ми се вртка низ глава I don't a parachute baby if I got you,baby if I got you,I don't need a parachute,you're gonna catch me,you're gonna catch if I fall,down,down,down
Повторно како времево. Малце ветровито. Бев си потрошив некој денар, си купив она што го сакав вечер идам на гости на торта, супер е се....мај е...го сакам месецов.