денеска сум многу среќна ми е страв да казам т.е да си признаам пред самата на себе дека сум среќна...сепак не останав сама за велигден ми дојде либето ме расположи и воедно докажа дека не ум сама тој со мене е....фала ти што постоиш за мене
Ужасно многу флегматично и летаргично. Пробувам да мислам аутсајд д бокс, ама сфаќам дека има едно нешто што постојано ме кочи...прво во мислите, а потоа во се друго... А не би требало... Као демек нов ден утре - или кога и да е, ама мене ми треба сосем нов почеток. Нов... http://www.youtube.com/watch?v=FigqcnhJ ... ture=share
денес ми се испреплетени чувствата од една страна се радувам ради големиот ден а од друга страна солзи ронев ради навредливи зборови од блиска личност...
Се чувствувам...како да кажам...ммм...ДЕБЕЛО! Да, прејадена сум. По моја вина. Јадам како да немам видено јадење. Плус, комбинација ПМС. Епа, за една недела очекувам да се шокирам кога ќе се качам на вага. Ќе ја превртам стрелката два-три пати обавезно. Е, тогаш...ќе се депримирам. И, ќе си плачам за стомачните
Ако повторно... некад, ме видиш,или приметиш како буквално се измачувам самата себе,заради себе... онда, потсети ме од каде сум и не само што ќе престанам,него ќе почнам да се обожувам бре.
Малку депресивно, ако погодив. Денес цел ден мелам нешто, си се чудам самата на себе како не ми се здосади уште да гнетам. Изгледа денес ќе треба порано да си легнам. Ама ај, си ќутам дур не се фаќа на мене...