Грлото страшно ми се суши, џабе пијам вода на секои 2 минути. Крајниците ме болат како да имам изедено 10 сладоледи. Почнав да пијам апчиња.. Чувствувам дека ќе стане полошо...настината сум и целото тело ме боли. Без волја сум за ништо. Само ми се лежи, ништо друго не ми се прави. Блага меланхолија ме мава...изгледа влегувам во ПМС.. Се' на се', постпразнично :n: се чувствувам..
се разбудив нервозна голема врева, ауууу човек не може да се наспие потоа се видов со љубовта и прекрасно ми беше, се расположив си се напивме кафенце, сладолетче... се шетнавме... абе се развеселив и сега ме остави дома и моето расположение е повторно на нулаааааа и сега ќе одам да читам книга, можеби тоа ќе ми ги отргне мислите
nikako se osekam, nemam nikakov plan za denes, nitu obvrska, imam dobieno i ne mozam ni da setam asalno ni da vezbam, momentalno sedam doma a toa me prai bas nikako da se osekam, ali ke prevzemam nesto za da ne se osekam taka, samo da mi tekne sto
Збунето, замислено а во исто време и изнервирано. Изнервирана од личности кои си гледаат само за себе не гледајќи кого повредуваат. А и баш им е галје затоа. Збунета сум зошто го прават тоа? Зошто има толку прости луѓе што не размислуваат? Замислена...пробувам да пронајдам каде сум згрешила ама не гледам ниедна грешка .. еее прости луѓе денов ми го уништија
Denes sum uzasno pospana uf na birovo da se navalam i ke zaspijam ispiv dve i nisto ne pomaga kakov metereopat sum stanata
Во моментов ми се спие,некако како омалаксано се чуствувам,покрај тоа нервозно,денес така страшно се изнервирав,што ми се чинеше дека чадам од нервоза,таа нервоза што ме дрма не ми е само денес,туку веќе мислам дека има недела,ама па тој пусти пмс,сите тие немири ги приредува и само ме тера на спиење ете ваква сум цело време,уф се надевам ке поминееее
денеска се чувствувам мрзливо, постојано ми се спие па ајде до крајот на денот може ќе се опоравам, ако ме плисне едно убаво мајско дожденце
super iako sabjle bev cela pospana na skolo ali pomina vozbudena od toa deka mi pisa edno detence so dolgo si go bendisvam i najubavoto za nekoj saat ke odam na vezbanje i toa ke mi bidi mojot prv trening iako denot vtornik kako ime ne mi e ubav ama site ubavi raboti mi se slucuvaat vo vtornik
И јас исто..лето иде а јас дебела кравица.... фан на групата на фб се заборавив од јадење,ама вчера и денес си се надминав уште што не ставив во оваа моја уста
Леле не ми се верува дојде пролет мене почна нос да ми тече, цела зима не ми протече туку сега најде, баксуз цц