Денес цел ден го поминувам во учење за ектерно уште една тема ми преостана но никако да седнам да уцам ...Ве молам кажете ми што да правам за да седнам да науцам ?? хахахахахаха мака
Денес се чуствувам повеќе од лошо...Како и многу пати човек кога посакува да го врати времето така и денеска посакав но што е тоа е среќа што сум позитивна и весела личност го извлеков позитивното ДОАЃА ЛЕТО ТОА Е НАЈПОЗИТИВНОТО !!
Евентуално се чувствувам. Поспано, ми се лежи по дома. Не ми се седи на работа закована сум на ова бирово.
Одлично се чувствувам сега за сега.Расположена,самоуверена.Изгледа вчерашното излегување ми годеше многу.
разочарано,безнадежно.... душата ме боли мислам дека веке нема да можам да издржам,ке има ли крај на моиве маки
здраво феминки хитно ми треба васата помош незнам дали го одбрав вистинската тема али морам да го кажам ова знаци вака јас имам дечко со кој идам 5години добро се сложуваме нашиот проблем е во тоа што неговата сестра не ме прифаќа.....денеска излезе од контрола бидејки сум објавила порака на која што пишува те сакам бе те сакам ее со се нервираш немаше никаква врска со нејзе али она си го сватила како да била упатена пораката за нејзе и поцна да ми пишува као демек што ми е филмот да не се правам могу јас воопшто не сватив што ми зборува ии викам ма каква порака што збориш а она леле видаи и паметна се прави и јас и писав немозам да се карам со тебе не ми личи ке му казам на брати да го решиме проблемот заедно со него и така кога виде брат и само ми пуша умри готово е меѓу нас.....тие зборови многу ме повредија не е првпат да ме напага сестаму имало и повеке слуцаеви и секогаш сум премолчувала заради него мегуто со него ке пробам да му објаснам дека несакам да ме навредува и понекогас кога ке ми дојде преку глава знам и јас да ја навредам али само пред него и бидејки ме има избркано од кај нив од дома му имам казано и дека ја мразам.....али сестра му е ја сака сега не ми се јавува т.с ми раскина и пишав на нејзе ии кажаб дека да знае колку ми значи брат и никогас немасе да постапи така и она почна да ми вика дека ме сака дека ке се смириме и ........незнам што да правам не ми се јавува лут ми е претпоставивам и на сестраму е лут али зборот умри нема да можам да го заборавам.....не престанувам да плачам ве молам помош
Денес сум во бунило. Се претворив во депресивна личност денес. Знам дека патот до успехот е тежок овој пат, но морам да бидам силна затоа што само така ќе можам да издржам без да се случи нешто со мене.