Лошо, зарем секој пмс мора да се поминува низ ова , ми ја црпи сета енергија, ме изморува, ме депресира
Грдо поспано..се успав.Требаше многу порано да станам и да седнам да учам ама никако.Денот до испитот се наближува,а учам не дека не учам ама ми се чини дека овај предмет никогаш немат да положам.Само да помини па што сака нека биде да видам и јас нешто од одморот...
Како да бидам ... Моу и официјално е во Челзи, мене срце од среќа ми плаче затоа конечно е свое на своето, се врати таму каде што и вистински припаѓа, место каде се надевам долго ќе остане. Даде толку феноменално емотивно интервју, да не може човек да не се почувствува топло. Аааааааа нема посреќна од мене! Знаете она кога некој близок роднина од дијаспора ќе си дојде дома, ееее така се осеќам!
Глупаво, плачливо, раскивано (пак успеав да настинам) Се чувствувам како да сум врзана за столчево а ми се брза нешто да направам. Не знам што сакам, that is. ПМС глупав. Ај, штом веќе имам вишок енергија, барем да се фрлам на чистење на станчево. Бар да бидам за нешто корисна, у спротивно ќе цмиздрам цел ден и ќе бидам извор на главоболка за околината.
Малку подобро од вчера (денот вчера беше жива катастрофа а јас бев во депресија) Се надевам ќе се извлечам. Сега си правам некои филмови. Уфф.. колку сакам да помине ова и повторно да се смеам.
denes sum presrekna samo sto si go pisav odmorot za da odam doma mk ufffff odvaj cekam ne bev sigurna dali ke mi daj sefot odmor ama denes mi dade odvaj cekam da si gi vidam najbliskite se raduvam ko malo dete vo avgus cekaj me makedonijo idam