Прекрасно. Исполнето. Среќна сум Се надевам нема да се смени тоа за брзо...знаете како велат - се што е убаво кратко трае. Се надевам нема и овај пат да биди така
Хммм...имам чувство дека денеска и сите наредни денови,есеци,години ќе си ги направам најубави на свет..
Иако не сум спиена, задоволно се осекам... Ова крајните рокови т.е deadlines ми покажуваат колку многу можам да постигнам, кога ке се посветам 100% на обрските. Се изненадувам сама на себе за колку кратко време успевам многу работи да завршам!!! feeling happy
Толку интересна ми стана оваа, играва... Прво, ме ставаат во некаква ситуација, па потоа, по некое време... универзумот прави да јас некого ставам во речиси иста таква ситуација (непотребно,без да јас сакам,без да ме праша!). Па... потоа, повторно нешто такво, ама малку поинакво...и, врти-сучи, тоа, па тоа. И, толку ми е интересно што велам: „еј, а да престане оваа играва дур е интересно?!“ Чисто као идеа,ништо посебно. Не дека јас сум сезнајко, не е као, нема што да се учи,ама...озбилно. Многу би сакала да престане ова.... благодарам!
Денес сум супер се видов со една другарка од англија и цело утро се шетавме по градот како ненормални по ова жешко,
Денес може да се каже дека се чуствувам добро ... Утрово станав наспана и почнав да го подготвувам сладоледот .... Премногу сакам сладоледи и едвај чекав малку да се заледи за да јадам ..Инаку вака цел ден сум дома