1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    123
  2. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    одморено 8)

3. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    5.047
    Допаѓања:
    17.043
    Супеееер ! :clap: , многу сум среќна

4. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    :D :D :D Денес цел ден сум рашетана .. Прекрасен ден имаше и резултаи од екстерното 5 и 4 добро е можеше и полошо но сепак добро е :D :D :D :D

5. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    изморено многу.

6. SweetCandyyy

SweetCandyyy Активен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    9
    изнервирано :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

7. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    расположена ептен расположена

8. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    Одморено и многу збунето. :|

9. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    Денес несакајчи сум го оставила алармот од вчера ми ѕвонеше во 8.30 а истовремено се изнервирав од една досадна мува па морав да ја викам баба ми за да отепа бидејќи е екперт за тепање муви :D :D Па потоа сум заспала и спиев до 11 се разбудив појадував и се избајнав потоа ја чешлав мојата тешка коса пола саат и сега малку уживам пред компјутер и очекувам повик од другарка ми за да отидеме кај неа :D :D

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Никогаш не сум успеала да го одговорам прашањево со еден збор. Мора да напишам прв драфт од дипломска.

Денот ми започна намуртено.
    Се муртев што се разбудив пред аларм (иако ни тоа спиење немаше да ми биде доста), му се муртев на сонцето зашто тоа беше виновно за моето запотено ранобудие.
    Се муртев што морав да се депилирам т.е. бучам со депилаторчето уште нерасонета. Мора ли да ни растат влакна? Не може ли да си бидеме голи како нектаринки?
    Се муртев на мајка ми зашто излегуваше од дома и зашто ми го остави нејзиниот телефон да изигравам секретарка, џанам госпоѓата не знаела англиски. Не ми требаше тоа. Не е таа виновна. Јас сум виновна што станав од кревет ненаспана. Овај, сонцето е криво де. И собата што е на исток. Овај... Цацко.
    А, не! Бранко е крив!
    Се муртев што морав да излезам од дома пребрзо што си го изгорев јазикот со нелезетски испиената шолја прво утринско прекрасно кафе. Па уште и чекав некој да се довлечка до збирното место |( Па мајката, кафето на раат ќе си го допиев!
    Се муртев што морав да чекам пред врата таму, како избркана од дома. Мразам да ми се пикаат преку ред и да ме игнорираат. Ало! Тоа што сум висока метар-и-желба-да-пораснам не значи дека моево рамо е перниче за игли!

Сите луѓе во мојава околина треба да и‘ бидат благодарни на Каренин, зашто откако го прочитав нејзиниот пост во СДК, моето bitchy расположение се трансформира во едно налик самовилско.

Ми беше прекрасно додека полугола се шетав низ градските улици упатувајќи се накај градскиот центар, со тенденција да побрзам зашто веќе доволно доцнев. Сонцето така фино грееше, малку потпекнуваше, а може беше тоа и поради маслото за сончање. Не знам.
    Па уште и кога ќе си најдеш место на плажа! Мх!
    Водата прекрасно бистра, сонцето културно жолто, ветрето безобразно флертувачко, да ти ги набабри пупките.
    Кулминација на дејството беше погледот од Канео кон цело езеро.
    С‘нце да зајдвит, јас да уживам!

Прикачени фајлови:

• 1.jpg
      1.jpg
      Големина на фајлот:
      31,2 KB
      Прегледи:
      70
    На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  11. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.916
    Допаѓања:
    14.169
    Прв ден од оваа гостинката ]:) , нервози, болки, се мачам да заспијам, па капак на се на увце ми свири музика во сред ноќ, аманнннм да се немало осет :envy: :@

12. DaddyDirectioner

DaddyDirectioner Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    8
  13. mihaela55555

mihaela55555 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    121
    Добро е, денес нема проблеми и плус што убаво сум се наспала...:)

14. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    Денес си станав наспана во 11 толку убаво си спијам во темна соба ни зирка ни просирка за сонце милина... Потоа со баба ми ја беревме сливи и јас морав да се качам на покривот на куката среќа што е ниско и така попладне ќе одам кај другарка ми да си гледаме на кафе ... Секој ден сум рашетана преку ден по пат се исунчав :D :D :D :D

15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.885
    како да ми паднал некој тенг по глава :( како цел свет да ми се сруши врз мене ;( ми се суништија многу работи ;(

16. mili4ka.1

mili4ka.1 Активен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    i mene isto denov katastrofa,depresivno.Se cuvstvuvam nesrekno :(

17. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    10.220
    цела среќа што има сонце иначе денот ми е катастрофа,ми доцни циклус се нервирам :punch:

18. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Малку во грч дали ќе успеам да остварам се` што си зацртав. Гледам да се одморам,ме убива стомакот и половината,а имав еден куп планови да се шетам денес.

Ќе го поминам денот во пижами,со музика,филм и книга. Поубаво здравје. :)

19. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    разочарано од сите околу мене,само гледаат нож во грб да ми забијат,попуштам веќе со силата,неможам веќе

20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Крај краева и не е нешто битно. Или што знам веќе.
    Повеќе сакам да стојам тука и да медитирам. По ме смирува да зјапам во тастатурата, сеедно пишувам... Да затворам очи и да си направам муабет со себе, него да пишам,било што.
    И без тоа, се“ не ќе кажеш.
    Нит можеш, нит сакаш, нит па имаш потреба.
    Се’ не кажувам и таму каде што треба да кажам, а живот ми значи.
    Еве, јас се променив. Се’ променив. И главата си ја заменив.... и соништата. Нешто и прокоцкав. Што доброволно, што бидејќи немав друг избор - натјерали су ме
    По врага со мене и моите чувства и сите оние кои ми ги создаваат овие чувства, а на прст се бројат.
    Кој егоизам е тоа... која бесчувствителност.
    Ти иде, да легнеш и да си починеш..како за навека. Чисто да видиш дали и тогаш ќе дојде по тебе. Ако дојде, не било заебанција, а уште побитно ќе е што, многу ќе бидат спасени.
    И, ете... реков доста.