Денес се чуствувам мешано,разни видови на емоции имам,само некако место не ме држи,а и не ми се спие,ми се чини комотно можам да останам до сабајле,имам вишок енергија,па нема да ми биде проблем и да не спијам,да си останам будна до можеби 7-8 сабајле,ама сепак ке гледам некако порано да си легнам,не за друго,поарно за мене,поздраво е да си легне човек порано,наредниот ден,наспана,свежа,весела... а не тмурна туку ај ке видам како ке биде....
Каааааааааај сте бе дечкииииии?! Јас еве,дома,добра,фала на прашање...време,невреме,треба да се учи,мене ми се шета... Сакам да заврне малце,да се осети оној убавиот мирис на дождот кој го има само кога е топло времето.Ама онака колку само да пропрска,не сериозно да затера па да не изподепримира прописно. Нешто многу сум расположена деновиве,дури почнав и сама да си се смеам... Момчето си го ставив на диета,исто како јас да се ставив...не смеам да јадам пред него... Ме чеша и лева рака,не дека ви е гајле,ама мене ми е,парички од некаде ќе ми капнат! Иде лето,треба да се снегне ременот...и не се устручавајте да претепате лоши,себични,самобендисани луѓе,јас денес удрив една морална,вербална шлаканица на една таква особа...ми лекна да ви кажам право,доста трпев и се насмеав,сонце ми огреа иако облачно!Ме нервираaт луѓето што повеќе сакаат убава лага,по цена на тоа еден ден да се заебат зошто не го научиле исправното на време,отколку конструктивна критика!Јас мислам дека е тоа е тоа... Среда,среќна среда!
Energicna po sabajle... mislam deka se naspav, ama da mozev uste bi spiela... kako i da e, ocekuvam dobar den, so rabota obvrski, a vo popladnevnite casovi i so umerena ljubov
Ненапано, изморено, поспано ...Главата ме боли, цело тело ме боли, носот пак почна да ми тече ..пак се враќа настинката?! Се надевам не!
МЕГА хепи, само што времево дава некои залудни напори да ми го расипе расположението со дождов, но не се давам јас
Уште еднаш добродојде ангелче. се чувствувам многу разочарано и изморено но сепак за фемина сум секогаш in mood
Лошо...со ужасна главоболка. И не знам што ми се случува со јајниците во последно време, ме скинаа од болење
денес така си посветив време за себе... прекрасна сум си и си се сакаааам и такааа и сега ќе си се дотеркам, намирискам за љубовта моја да полуде од мене
Сабајлево се ми беше рамно, осеќав дека денес ќе биде убав ден и сега можам да кажам дека си сум и се надевам дека ќе си ми потрае.
Ме боли глава одвреме-навреме, ама времево шашаво ме полуде и сега сум ЛУДА. Посебно луда. И супер ми е. Задоволна сум некако... среќна.
некако фино и релаксирано..изненадена од толку гости и тел јавувања неочекувано дека ете ќе им текне на мене денес ..па и поклончиња плус иако не ми е битно али најубавиот беше букет цвеќе.. ..сепак со луѓе е секогаш убаво да се помине денот..им благодарам на сите што се сетија денес на мене и ми го разубавија денот