Малку тежина, малку олеснување ... И многу преколнување на самата себеси зошто не сум полукава. Но, животот на се` не` учи, белки маката и на тоа ќе ме научи.
денес се чуствувам опуштено само што премногу ми е топло...аи многу ми се спие... па така да планирам да ручам и да си легнам ..
Ова е еден од оние за*бани денови. Сега се губам во музиката и не размислувам за ништо друго, затоа што ако почнам да размислувам буквално ќе полудам. Не знам што со себе денес...
Се чуствувам екстраааааааааааа онака реласкирачки слободно опустено чуство на исполнетост едноставно кажано СВОЈА НА СВОЕТО ПС сето ва може да го расипе некоја личност што нема мозок и сака да те види со главата во земја
Малце ко зашеметено. Ма не, добро сум. Што може да биде подобро од: сама дома, лаптопот, добра америчка музика, фемина, WeHeartIt? Поздрав.
Карта за до кај друшко купена. Фустани, сукње, чанти - купени... и се најубави на свет! Нокти лакираме... уште пари да смениме и да полетаме. Осечам се... баш лепо,прелепо. Друшко се уште не знае, ама и со чучу ќе се возиме. Морааа.
Ги чувствувам баклавите и шербетот во мене од вчера, јадев као да ќе нема утре, и го наполнив резервоаров наречен желудник со храна да може да ме држи до лето Господово 2038 година.... И као да не ми беше доволно тоа, си мцнав сега и локумче цело кутивче, значи осечам се евентуално, не ме чепкајте...