Малце грдо и напето а од др страна ок. Женско. Дозволено ми е некад да не знам што ми се дешава во глава.
За мене треба да има една посебна тема како се чувствувате во овие пет минути, зашто расположението си игра со мене како сака. Никогаш не сум можела да пишам за целиот ден, затоа што во текот на денот сто пати ќе ми се смени расположението... Еве моментално се чувствувам смирено како после медитација, што не ја исклучува можноста дека можеби после ќе се чувствувам утепано и катастрофално.
Малку напнато ама ок е со оглед на претходната вечер. Спремна сум за нови походииии!!!!! Забегав малку, м?
Денес се чувствувам онака никако... Празно, глупаво и чудно без ни трошка инспирација ниту пак некоја мотивација за посебни активности да ми го исполнат денот. Слично гледам со времево можеби тоа така влијае на мене. Онака потрошен ден на ништо посебно. Празно,а гледам и другиве околу мене така се.. празни не видов некоја прекрасна голема насмевка да ми го стопли срцево и денот ниту пак смеа и забава можеби цел град е денес таков-празен.
денес се чувствувам одлично бев на депилација и да си средам ноќти до секси шопот и после отидов дома да чекамгости сега моментално сум сама но за 10 минути повторно ке имам друштво
полна сум со негативна енергија леле се ми смечава сите ги мразам денска се леви ми се се некои турички грди никакави ке ги ишамарам и ајт создравје лошотилок сум денска ке си го крка некој осеќам мухахахахха
Евентуално.... Се чувствувам секако, 5 минути скиснувам, 5 минути охаа за журка спремна, 5 ми се зборува, 5 ми се дреми.... И така цел ден ќе ми биде знам јас, ептен имам за мислење можи и затоа се штракнав по малце, триста работи наеднаш да правиш, па и да имаш време и на фемина да подремиш не е мала работа. Исто така се чувствувам ко некој гик, седната пред лап-топ шкрапа-шкрупа со толкава енергија чиниш ќе прегори компо. И така .....
Изгубено.. во простор и во време. Би платила сега некому да ме изнатепа и тоа убаво за да ме освести малку, па да сфатам дека вредам нешто.
Чудно ..ме предаде личноста која ја сакам ама не со друга туку со ладнокрвните постапки..среќен ти пат во заборав љубов !