Убаво, релаксирано, среќно и насмеано. Се подготвувам за роденден кај најдобрата другарка и за прв пат после толку време си носам plus one со мене .
pa denes sum se otepala od setanje, si kupiv novi sandali, na majka mi i kupiv nov telefon i se cuvstvuvam prekrasno ama za mene denov ke trae do sabajle do 7 casot bideki sum treta smena
Нервозно се чуствувам,за се нешто како попарена скокам,таква некоја нервоза ме убива,ужас,а и глава ме боли,со други зборови катастрофа,ете ваква сум ааааа....се надевам ке помине,како би било убаво сега некој да ме насмеее,да бидам ваква во фацкава
Денес сум многу мамурна, синоќа препив, сега ме боли главата ама па од дрѕга страна сум и среќна бидејќи си поминав феноменално
Гордана не си сама..јас се чувствувам нервозна и тоа многу..прееска ми идеше да истепам некого ..мислев ќе експлодирам..и сега сум ама не до толку
збунето, не знам што да правам, уфф ако ми е сама си го барав ова , ни ја не знам што сакам, срамота...имаат право. И сега ќе се осеќам глупо, збунето, нема да знам што д аправам и како да постапам, али ај ке се среди
i jas bev denes tazno , nervozno, sve me boli ,cel den ne stanav od krevet i na krajot od denot dobiv.a sega uste gosti mi falea ...
Уморно ама задоволно Си ги скоцкав коцкиве како што сакам. А бе тато и мама во последно време многу ми угодуваат И со тоа ме прават среќна инаку нервозничка ќе сум, не се трпам