Евентуално, ама навистина евентуално. Кога уште ме мачат работите од минатото, сфаќаш дека сеуште не си спремен да тргуваш со иднината. И тоа ме мачи, затоа што ако сум расчисила со личноста, уште не сум расчистила со чувствата. Се чувстувам себично и посесивно а знам дека не е разумно и нема никаква логика и смисла, нема, но не можам против тоа моментално. Пу јазк.
http://www.youtube.com/watch?v=gM9A3TZ-hVo I feel like we're not angry enough That while we wait, time's ticking away I feel there's gonna be an explosion!
Денес е убав ден,досега се се одвиваше како што сакав се надевам така и ќе продолжи Ти благодарам господе
Убаво...се будам, сопругот до мене, едното дете нанка во кревет...другото во креветче...Ги будам, ги носам...во школо и во градинка...одам накај работа ...пуштам радио една прекрасна песна...не знам која е...ама сепак е прекрасна...
Сакав да се изморам за да ја испразнам онаа негативна енергија што се насобра ова лето.Па овие денови се нешто си наогам работа.Денес се чуствувам изморено.
уште од рано наутро хахаха хихихи и до сега ме држи без некоја посебна причина а ова ретко се случува
Денес бескорисно. Станав доцна, доволно предоцна за да го прескокнам доручекот и да се префрлам директно на ручекот. Дури и првото кафе го испив после ручекот. Се легачев, не измив ниедна чинија... не излегов од дома и не ги слеков пижамите.Денов како да не бил.