Проклето боли...но ќе помине и ова,само,сакам другите да се заебаваат со тебе,за да видиш како боли...Само ти продолжи да се однесуваш ко тинејџер,ко ќе порасниш ти,јас веќе ќе имам семејство и ќе ги растам моите деца! Можи требаше во другата тема,ама ајде,бидна,се распишав овде,јбг..
se cuvstvuvam ironicno. Bi sakala da znam kako li zapagam vo situacii koi se povtoruvaat so godini. Me iritira fatkov. Frustracija okolu mene nasekade. NO velat vremeto menuva se .. ke bide podobro
Некои халуцинации ме зашеметија утринава како резултат на мојата поспаност, па мислејќи дека е 15 до 12, фино лепо си станав во 9 - рецепт за станување рано во сабота. Зачудувачки се чувствувам наспана и енергична, а денов ми мириса на продуктивност. Температурата надвор полека но сигурно влегува во границите на пријатно време, па со книгите ќе се преселам на тераса. И ќе си се чудам како тоа сум изгубила кондиција за учење после 3 месеци летен распуст
Многу мисли грешка кажани,многу постапки не сфатени...Почнувам да мислам дека луѓето стануваат како змии кога станува збор за нивното его...
Денес, ненаспано , а кога ми фали сон сум own: , уморот ме совладува и тогаш потешко заспивам, ехх што човек ќе бев
ФЕНОМЕНАЛНО ЕПТЕН ЕПТЕН УБАВО ОНАКА КЕЈФСКИ РАСПОЛОЖЕНА А ДУШМАНИТЕ НЕКА СИ ПУКНАТ Д МАКА ШТО НИКОГАШ НЕМА ДА МОЖЗАТ ДА БИДАТ КАКО МЕНЕ ПА И ДА СЕ ТРУДАТ ДА МЕ КОПИРААТ БИДЕЈЌИ ЈАС СУМ ОРИГИНАЛ