Нема подобро чувство од тоа кога сите обврски веќе ти се завршени и можеш целосно да се препуштите на уживањето.
Дождот како да му кликна snooze на алармот утринава, па ми го продолжи сонот за неколку часа повеќе. И секогаш викам: Двете најубави работи кои можеш да ги правиш додека врне дожд е да се излежуваш во кревет под топло јорганче, или во када со миризлива купка. Испити, кафиња, пива, бранење дипломски, барање нови есенски чевли за на дождов... некако агендата ми е набиена овојпат. Вообичаено би паничела, ама овојпат ме зафатила некоја јога-последица, па само смирено си ги извршувам обврските. Една по една.
Се чувствувам скапано некако, уморно, се преработив денес се исцрпив буквално. Сакам домаааааааааааааааааааа
Доста уморно, меланхолично, нервозно Па, и сите гледам такви сте денес. Вклучувајќи го и дечко ми и него не му погодено нешто денес
Многу уморно, не си ги чувствувам нозете од толку шетање во Ск цел ден , а и ова времето денес едно 100 пати се смени, тоа за мојот низок притисок е , уфф сега си знам што ме чека, кога сум уморна заспивање после 3, 4 часа од кога легнам да спијам