Убаво се чувствувам,можеби ќе се преселиме во Скопје хм..... мислам дека тоа е добра работа сепак сакам да се посветам на мојата кариера
Знам дека кога преспивам денски, се‘ потоа ми е како низ магла. Ама пусто ептен атмосфера имаше: ручекот си се вари сам, надвор врне, облачно, темно, па уште ролетни кога ќе спуштиш! , некое банално филмче на телевизија кое ме гледаше како се туткам во ќебето и си се гушкам милно со затворени очи. Не се ни сеќавам на филмот. На спиењето и тоа како се сеќавам Флегматично се чувствувам, како црево некое. Треба да спастирам, а наместо тоа јас си седам овде и си слушам Еверли Брадерс. И се мислам едно нескафе да си направам. Ај нека не врне утре! Зашто очигледно ми влијае на физичката активност Off to read or sth
Доста безвезе, нема да искачам се договорив со другарка филм да глеаме ( ја нема уште ) да додам исфруситано ама се надевам дека ќе биде подобро.. Сепак утре е нов ден, а вечерта е при крај
Свежа, одморена, подготвена за почеток на новиот ден! Ќе идам сега едно топло кафенце ќе испијам, нека ми се придружи кој сака!
Никакоо,монотоно,не мрднав цел ден од дома,немав волја за ништо,цел ден ми помина пред тв и нет си ветувам никогаш нема да се повтори ова