Штом почнам витамините да си барам како може , хормоните почнаа да лудуваат, џабе и магнезиум и б комплекс, со ништо не се смируваат, а стомакот почна уште сега да боли уфф
Нервозно. Ситници ми сметаат. Не сум ни способна да мислам нормално, лекциите што ги имав научено денес не ги знаев (а ги имав научено, никогаш ова ми се нема денесно) и редојте на зборојте ги мешав.
Не знам за вас, ама мене четвртоков ми дава чувство на петок Можеби затоа што ми е прв слободен ден после одреден период, па сега ме чекаат опуштени викендашки денови без некои посебни обврски.
Вери гуд Се на се, денес поминав добро.. освен испрашувањето по Македонски и моето 'не сум спремна'. Го изгубив телефонот, и баш ми е жал... некако се приврзав, ама тоа е тоа. Се надевам дека во понеделник ќе го најдам под клупа
Сабајлево беше се прекрасно,сонценце грее,шетанција,нагло некоја промена ми се деси,еве сеа сум у депресивен муд! Пмс веројатно...
Поужасно никогаш...пробувам да се држам јако и силно, да не мислам на тоа...ама од внатре сум скршена на 10000 парчиња!