Сум сретнала многу вакви личности, ладнокрвни, рамнодушни, затворени во себе... Никогаш лошо не ми направиле, ниту пак изустиле лош збор. Повеќе останаувам повредена од оние навидум пријателски настроени личности наречени другари Никогаш не суди. Не знаеш зошто некој е таков. Го прават тоа со причина, и не се толку опасни како што изгледаат.
Изненадена сум од одредени личности што многу лесно се откажуваат од нашето пријателство.Не сум толку лесно доврелива и ми треба време за да се отворам,ако не го разбираат тоа нивен проблем,јас кажав дека не сакам да изгубам уште едно пријателство,но тоа е.Навистна посакував на друг начин да излезе ова.
Претходните два дена бев многу вредна зимница правев од јутра до сутра , па сега цела сум здрвена, се ме боли, а најлошо од се и ПМС се најавува , штом почне во стомак да ми се превртува ...
Денес супер, се изнашетав низ Македонијава, само сум малце уморна, се ме боли и пред малце повратив, тоа ми го расипа перфектно поминатиот ден.
Лошо, со кнедла во грлото и умор во очите. Вчерашната вечер не можеше полошо да помине. Пробувам да се натерам да не ми е гајле ама не можам, барем не во овој момент. Ќе биде подобро, ајде...