нозе болат!!! уши зујат!!! обврски стојат незавршени!!! ама јас сум СУПЕРРРРРРРР вчера се изнаскокав се изнавикав и цела енергоја ја потрошив....сега ми остана уште малце за денес да завршам обврските ама од онаа убавата позитивната енергија
Па малку глупо кога читам како си поминала Гоу Грл Требаше и јас да идам али ми откажаа дружба у заден момент Иначе онака... расположена за излежавање по цел ден МРЗЛИВОООО
Денес ја имав следнава маршута: Кисела Вода - Центар - Kисела Вода -Пинтија - Марков Манастир - Центар - Аеродром и конечно сум дома, утепана сум
Mnogu loso ! se iskarav so edna drugarka, mnogu me navredi, i sekad vaka naebuvam koga sakam da bidam dobra so lugeto i da im pomognam , a oni obratno sfakaat se. nemam sili ni da se pravdam, ni da objasnuvam poveke, preku glava mi e od se ! se plasam deka eden den ke stanam ramnodusna kon se od sto se izmoriv da se zamaram i da bidam fina i tolku osetliva
Ненаспано, ама неспијам сега одмарам уште пола саат ќе ве подружам и фаќам книгата, па онаму приквечер ќе се дружиме аген
od vcera me drzi uste ludiloto od shine a se custvuvam mn mn pospano ama srekno pojma nemam so se desava okolu mene ama mislam deka e nesto ubo
Се чувствувам нервозно поради натрупаните обврски! Ахх, златно лето, со душа чекам да дојде па да се одморам и да се изнаспијам!
Се чувствував убаво, прекрасно, се додека една личност тотално не ми го усра денот и што е најтрагично - му дозволив и ме изнервира! Кога ќе научам да не се потресувам околу такви моронски суштества? Кога?
е денес стварно глуп ден е се осеќам така ненаспано очите ме печат бреее се ме боли додека едно размине друго заболи.....скиснато ми е
Жива неспана сум, ама убаво ми е. Се смеам како чукната цел ден, како да сум дувала нешто, се ми е смешно. И задоволна сум. И среќна сум. Ептен сум среќна. Иако ми фалат одредени особи, постојат други што ќе ја пополнат празнината. Уф ептен сум среќна. Damn happy!
супер..утре правам полугодишен тест математика врска немам а ич не си се замарам..си викам ај можеби ќе препишам..си знам супер начини..мајстор сум за тоа
Mногу сум нервозна уште од сабајле дали сум станала на лева нога или ваква сум оти денеска чекам важна информација не знам