Чувствувам немир. Смртно љубопитна сум што ќе донесе утрешниот ден. Во мојов тинејџерски живот не сум почувствувала поголема љубопитност, жими се. Како ќе се покажеш утре, дали ќе испаднеш идиот, дали залудно ќе ја потрошиш и последната шанса или можеби ќе докажеш дека го заслужуваш моето внимание ?
Тажно, мрзливо. Немам посебна причина, едноставно не ми е денот. А не ми се спие... и сега вака ќе се мачам.
онака. Празно и потиштено. А,речам нешто нечини.А,не велам ништо-пак не чини. Ненаспано и пренатрупано со многу проблеми.
Убаво, си бев на шопинг и кафе со другарка ми, уживавме во топлиот ден дома се вратив среќна и исполнета. го видов татко ми и тој е добро бидејќи вчера имаше мала несреќа , сега сум уште позадоволна, сакајте си ги родителите бидејки не знаете кога можете да ги загубите
You're weary of this life You think that no one's looking after you, you're wasted Time and time you try again You’re keeping up the pace and sing along or else you fake it All you know of love is stepping on a rollercoaster Taking off to Neverland And every time you think you're there It slips between the fingers of your hand Come under the sycamore tree Don't let the blues pull you down Come under the sycamore tree Give your worn out shoes a shine What more is there to say? You could be right in every way Things will never change at all where does that leave you? Does it help to know that I feel you And I'll be there any time you need me to
Поспано. Сакам само да се стоплам со ќебенце, да си читкам од книгата и да уживам. Имам толку обврски да завршам, ама ете.. си ја давам таа привилегија - да правам што сакам! Ќе попуштам со школото, гајле ми е.
посакувам да плакам, плакам без престан... потажно одамна не сум се чувствувала.... токму од ова се плашев пак да не бидам повредена и ете се случи, гаден е животот, тркало што нон-стоп се врти... зарем не може среката да потрае подолго!!! Седам на форумот само да не мислам и еве ја видов темава и морав да се исплакам Господ да не ми ја дал таа способност да сакам се ке било полесно ...
Многу мачно но вредеше. И кога водиш здрав начин на живот а викаш кога ќе има барем малку шанса тоа да се види. И одиш кај што има вага, и се мериш и гледаш симнати 2кг! И сакам кога имам неколку слободни денови, конечнооо! Аххх толку внимание ќе си дадам!!! И си се радувам за 2те симнати кг убаво ми е многууууу!!!