Понекогаш кога една работа се свртува оди во лош правец , ги тегле и тие кои се во ред , кои до тогаш биле совршени. И еве веќе втора недела ми започнува наопаку , но секогаш со различна приказана. Една лоша случка во училиштето, ми ја сруши и она што најмногу го вреднував. И сега кога сум 15 години сфакам дека растеме и дека работите се менуваат , но очигледно не можам да прифатам , па тоа и ме повредува. Но очигледно или јас не ги гледам работоте какви што се или тие навистина се променети, незнам. промената е таа што ми задева болка сега во моментот , а од секогаш мислев дека ќе остане не променето. Ратеме , велат , па затоа е така , останува само да кажам , ех тие денови кај отидоа ? Отиодоа во минатото и никогаш нема да се вратат отаму , зошто тоа е така се што отидело нема да се врати и повтори. Сакам само ова да е уште еден мој лош сон од кој набргу ќе се освестам.
- ете И се чувствувам малку ужасно затоа што не разбирам албански. Сабајле ми се обратија на албански јазик во една државна администрација а јас не ги разбирав. Си го разбрав само името. Ама ок, љубезни беа и ми повторија на нашки.
Изморено, истоштено,гневно, лут-о кон одредени работи но сепак среќен со успехот донекаде .Тоа мора да биде задскриено никогаш на видик и мегдан,ако не лошите луѓе марфи е тука да зае*е .Ми фали промена некаква,чувствувам но незнам .Се надевам не е бившата
Малку повеќе откачено! Поради месечните женски прочини денеска како откачена си се смеев сама со себе поради емисијата од синоќа на Јанко јади бурек,и од затсиноќа онаа негова емисија што беше! Па.човекот е скроз ненормален! Сешто му паѓа на ум! И може исто донекаде да му парира на Иван Ивановиќ на Прва српска телевизија шоуто што му е! Понекогаш дури и тој вреди да се гледа кога не замара премногу со политика!
Чудно. Одамна не сум била толку активна, на многу места, со многу луѓе околу себе.. Многу нови ликови а, и англискиот сме го извежбале максимално Сепак, нема јас да сум јас ако работите не ги искомплицирам МАКСИМАЛНО.. Сакам-не сакам, сакам ама не можам, можам ама не сакам, сакам ама подобро не.. и стануваш сабајле како тресната од камион и си викаш ма иди у