е до пред малку мачно,изгубено,испашено,немоќно,ма изненаѓено и озлојеѓено,па и разлутено.. но по првиот шок еве не пак на нозе ..нема да не скршите на сигурно сите ги ставивме и ќе играме само ние ,,проверени,, ...у двор со високи зидови..ко прле и тихи... е Fатмире мој до кое дереџе си стигнал..ја зг пу пу.. пипка трепка,на мор,ренту туриент..знаеме дека не знаеш шо значи тоа и нема да ти кажеме и ќе ти пееме ...не знаш ти,не знаш ти.... и да знаеш јавно ти објавуваме џамлиџиска непослушност..ќе играме илегално..заувек.. п.с пачките со чаталот сеуште се тука затоа бери памет инспекторче...нив се уште не си ги забранил..
Вообичаено паничам кога е петок 13ти, затоа што јас сама по себе сум си малер, па тек на таков ден... Ама денов ми беше прилично убав и не ни забележав која дата е, сé додека не тргнав да внесам датум во мобилниот. Предвреме ме разбудија од попладневната дремка, ама со песна Па се разбудив наспана и расположена
Како се чувствувам денес? - Па лошо! Се што требаше да се исполни не се исполни. Вчера ми го кудеа петок 13 а ја им се смеев на паметот. А ете дојде и денов, нели петок 13, и повеќе лошо донесе од се друго. Добро си спиев, ама и по соништата се гледаше дека нема да дочекам убавини, требаше да си продолжам, а не јас паметната си искочив и потрошив 500 денарки за ништо корисно. Ме испокрадоа. И ред, ред глупости. Кои не би знаела како би ги преминала без едни сочни бакнежи. Море знам дека и така би ги преминала.
Мрзливо...освен што вежбав математика..книга не сум пипнала..Ама утре сум од попладне ке си завршам се
Понеделнички таман се спремав да си промешам едно од оние никакви инстант кафиња колегата се понуди и нарача едно матено нес Ништо како добар почеток на неделата со одлично кафе ...
Оптимистички и релаксирано,со верување дека во секое добро има лошо,но и во секое лошо има добро.Тоа го знам од лично искуство.И колку да сте тажни и разочарани,покажете насмевка на лието.Не дозволувајте да бидете тема на дневен ред на непријателот.
Позитивна, насмеана, ведра. Од сабајле малце повишив тон на личности кои малце и онака ме нервираат, ама дури и кога го правев тоа се чувствував добро. П.С. Да не заборавам, можеби ова се должи на тоа што конечно се наспав.
катастрофално , со оглед на тоа дека не идам да полагам ПОЈМА НЕАМ ОД НИШТО ! да се крстам ако препишам нешто од нешто