katastroffaaaaaaaa po vtor pat pagam na gradska i u faca mi kazuva instruktorot bez nisto ne se pominuva koi lopovi bre luge a jas zivci i pari trosam ccc kaj ziveeme be i so kogo
Денес ми е мило заради многу работи, еве на пример што ја насмеав форумџикава е една работа, друга работа е иако станав од 6, бев полна со енергија и до 11 часот направив 5900 и нешто чекори , појди дојди 2 пати , си гледав една личност со која што се гордеам премногу, и ако треба уште 1000 пати ќе и кажам дека ја сакам и дека треба да е пример за многу жени !
Малце ненаспано, ама убаво. Уф што ми е полна душичкава - сто и една без празници. Ми пека душе за уште од тој со лимон, ама ќе почекам.... до утре Туф.... хахаххахах си се изнатуфкав...
Наспано се чуствувам,иако пак касноооо легнав,никако неможам да си легнам порано,незнам зш така,таман ќе помислам,рано да си легнам и излегува обратното некако не ми успева намерата порано да си легнам ама полна со енергија,па и пак касно да си легнам и до сабајле да останам нема да ми се спие,покрај тоа весела,насмеана од увце до увце
Штракнато.Избудалено,не знам што ми се случува. Знам само дека имам необјаснива потреба да се дистанцирам од една личност на некое време,и тоа без никаква причина. Само така чувствувам.И знам дека ги побудалувам сите,а најмногу себе,но посилно е од мене и се што можам е да се надевам дека е минливо. Можеби се изморив од тоа постојано да барам објасненија,а да не добивам па сега сфатив дека уствари не ми ни требаат. Спремна сум да ги сносам последиците.И не ми е гајле. Нема ништо поопасно од човек кој нема веќе што да изгуби.
Интересно.Сезнајко :geek: Само букви гледам околу мене и да.. ненаспано, иако деновиве сум 2ра смена .. и спијам по 10-15 часа дневно..
preubo lugeto okolu mene denes mi bea stranci se zapoznav so novi luge i to poke me ispolna tresev non stop gluposti i se cudea so mi se desava ama to e nikoj ne e kako mene xaxxaxa ni ssamata nz so mi e ama ubo mi e
Прекрасно,полно со бесценети искуства!Ги жалам луѓето што живеат во културни земји,немаат искуство бре,не им е интересен животот!Среден и досаден!Немаат ни основна замисла како изгледа тоа преживување,немаат базични искуства од борбеност,ги губат основните инстинкти заради тоа!Губат од животинското во себе!Глобалното затоплување им е најмал проблем бре!!! Супер сум,расположена,иако играм пиперевка (шо и да е тоа,баба ми често го збори) од што ми гори под нозете,ама јас си свиркам!Пенис ми е двор ми е!(денес сум страшно некултурна и животински насторена,ќе ми простите) Имам за учење брдо,ама јас сум некаде на подножјето...(буквално ,се зезам)Ама имам чувство дека ќе го биде,имам среќа во задник,а и бистро ми е умчето! Ми се шета,ми се гали,ми се гушка,ми се стиска,ми се хипикува по паркови,ми се оди по опери со моите (паре су скупе,а и карте богме,ти црнец си,седи дома,имаш за учење!!!)да се занесувам со свилени и светкави марами и да се воодушевувам од пискавиот глас на госпожата,да се сончам у двор,да си пијам несои по кафиќи,да си јадам јагоди со нозете качени на маса,да си дремам во турска чаршија со фотоапарат во рака (просто ја обожавам!!!!),да шлапкам нозе во реки,а може и базени,ама само нозе,ме е страв од кламидија,базенот го нарекува рај малава,да пуштам коси и локништа на сите страни и да уживам во животот и да се дрогирам со сите мириси на природата,особено актуелниот багремов!Па да запијам ледено чајче со книгичка во раче,на балконче и да се занесувам дека сум во Франција... Да ви кажааам...како мала сакав да се омажам за французин кој ќе има лозје и да водам љубов помеѓу редовите на лозниците и да јадам киш(има интересен рецепт во денешна теа за киш,со не знам што е,ама интересен е ) со лук и маслинки!Дивота живота!Мерачиште наааа,толкао! И така,заљубена сум во себе по малце,во него,во животот,во моите по дома,во симпатијата(еее де,малце,шо,мора да имам резерва,кој штеди,има.До душа не ми држи реченицава тука,ама онака,нека стои ),во сите бе,во сите,во светов! Лил,среќна весела,расположена!!!
Со тоа што ме разбудија после преубавата помината вечер во преубаво друшто, малце нервозно, па си ја анализирав вечерта во сон па, мораше ли да ме разбуди.....Во секој случај под импресии, среќна се надевам не за кратко, и сега ќе си го соберам јазичето не тресам пред време да не се урочам
Иако времево не ме служи некако и осеќам дека е ладно надвор, ми е гајле. Јас си сум најубава, најпаметна, највесела, со најдобра задница... Ете како се чувствувам - НАРЦИСОИДНО.
Браво за чичкото ( или тетката ) што го измислил кетоналот, благодарение на него/неа сега си седам на форум , си потпевнувам ол ај нид ис лав.... и се чувствувам екстра