Нема потиња од тоа да имаш хороскоп кај што ти викаат дека ова ќе ти биде D-Day, кај шо ќе паѓаат розеви светки, и еднорози ќе летаат преку виножита, а ти уште немаш прелазна оценка математика, губиш новчаник, имаш ужасна гнездо коса, циганчиња те бркаат низ парк и брат ти пробува да ти се потсмева дека немаш дечко... Мислам, да, тоа е тоа!
Баш прееска брат ми ми се смееше дека сум прекинала со дечкото ма супер бе, смеј ми се! Од сите лоши работи шо ми се случија денес, се тешам дека барем сите оценки ми се 5ки, и дека ми беше последен ден у школо! На кој му е гајле за Нова Година?! Јас планирам да јадам!! Најлош ден..
Прво си реков... ми го посра денов како крава кога ќе посере пиле и ќе го заплеска така фино за земја со лепешката, да не може да се помрдне.... Ама после почнав да си го пакувам куферот и станав неизмерно среќна што си направив предвремен список за се‘ што треба да спакувам. Smart move, морам да си признаам :geek:
Денес станав и изненадување: ми се затнало левото уво. А една недела кашлам , мислев ај на нога ќе поминам. А сега што да правам, да одам во недела по дежурни лекари нема теорија, ќе тркнам попосле до аптека ако работи и...... незнам дали да плачам или да се смеам, а иде Нова година. ПОМОШ.
Инаку денес се осеќам еуфорично Утре ќе идеме да купуваме работи за во вторник, треба денес да правам генералка, многу сакам да средувам пред нг. Вчера фб го средував, се што не ми требаше избришав Идам јас да правам список што треба да земам и да правам
Малку нервозна бидејќи онаа досаднана тетка Менка ми дојде на гости...Многу ме нервира,безврска е...Инаку,да не беше дојдена,ќе беше подобро... Спојлер Знаете која е таа досадна тетка Менка? Еее,онаа што секогаш носи црвен фустан,мора да ја знаете и вие,секој месец доаѓа да си поседи,понекогаш си останува и по 5дена овде...
Како најголема будала! Вчера другарка ми ми се испонаша сега другар ми. Нервозни биле а мене нели цел ден ружи ми цветаат. Ако ке дојде маца на вратанца па ќе моли он пак за некоја услуга или нешто... ЈА СУМ МУ СЕ ИСПОНАШАЛА ПРЕД 2 недели сега да ми врати брееј глупак