Се чувствувам збунето и повредено поради ништо така големо, а сепак сум повредена. Колку сум си чудна, не можам да се препознаам. Мислам околу еден посебен вид патетики кои се несвојствени за мене. Малку и гордоста ме дупчи. Па да кажам дека секогаш излегувало како што јас сум посакувала и ова ми беше неверојатно затрескување во земја. Оф и тој срам. Прва грешка. И последна!
Среќно, среќно, мноооооооооооогу среќно Не можам да си поверувам какви се работи се случија денес, не можам. Спојлер ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Датум за памтење
Баш ми е мило за сите вас што ви се случиле прекрасни работи денес. Уживајте феминки! Јас се чувствувам прилично свесно за се околу мене. Ништо не се случува веќе дооолго време и тоа ми руши расположение кога ќе помислам. Ми фали нешто.
За никаде, ова еден од тие денови кога сакам да сум сама,да немам никаков контакт,да ме остават на раат!
Е арно ми беше, се додека една „лепа“ не ми кажа дека другата „прелепа“ (BTW двете полуписмени) се лутела заради......................... нека се лути
Скршено! Не разбирам како може срцево да ми е целосно распарчено, а јас да неможам да пролеам ни една солза.