Се чувствувам comme ci comme ça. Некако измешани чувства имам. Денес треба да го дознаам полот на бебушко и сум среќна поради тоа многу, но исто време и чувствувам некоја вознемиреност немир некој поради едни личности што се обидуваат животот да ми го направат пеколен.
променливо расположение,малце уморно од што не знам,малку меланхолична,малку напната...во секој случај оценка 3- ма добро сум..
Прво, лошо, млитаво, настинато... Потоа, со малку среќа и добра музика, супер... Денес, променливо со умерена облачност...
Лошо ... Ниту 1 кило немам покачено од тежината ... Ептен пораз ми е кога ќе застанам на огледалото Spoiler ете се трудам, ама не иде.За зимскиот распуст се‘ јадев и пак ништооооо Премногу и другите ми набиваат комплекси, и поради нив уште полошо се чувствувам ...А и сите ме избегнуваат.Постојано се прашувам како веднаш се суди по изгледот!? Доста е веќе: Конечно сега ќе си ја сфатам поозбилно работава.Ми се смачи од правење фаци наоколу и мрчења насекаде
Многу емоционално. Се присеќам на некои убави моменти што поминале и се депресирам. Уствари кога подобро ќе размислам сите емоции ми се испомешаа.. и стари и нови и секакви.