Че да полета од едноставен мерак. Баш така. Нешто ми е многу убаво денес, убав почеток, убави резултати од еден глуп испит. Технички, имам уште еден завршен испит, еден колоквиум и еден усен и за семестаров финито. И технички уште 4 испити нареден семестар и во септември дипломска хир ај кам, хир ај гоу. Вежбаме, како не вежбаме, сите мускули ме болат од аеробик ко трудница станувам од кревет. Не знаев дека толку длабоко стомачни сум имала. Решив одлучно годинава да прекинам да трошам време на глупости и се трудам да го правам тоа. Убав ден, сончево понеделнички, да ти дојде грижа на совест да кажеш дека го мразиш понеделник. Поздрави со песничево.. http://www.youtube.com/watch?v=Qerg0LyLi6c
Никако!!! Како воз да ме прегазил, ова е еден од моите ретки денови во годината, обично сум вредра и секогаш расположена, ама ете и вака идело
На час по бизнис, стигна и Домино да ја слушаш? Секоја чест. Денес пред 18 минути: Денес пред 16 минути:
Зачудувачки смирено. Мислев времево ќе ме издепримира, ама за сега сите и се добро поднесувам. Го можам јас тоа до крај!