Пресреќно ми стигнаа резултатите од гинекологија и немав ниту една инфекција ништо ништо, ме пофалија-се гордеам хаха затоа што ретко им се случувало да е вака некој без ништо,никаква инфекција и слично аа да и за тоа што си ја помнам датата кога бев на контрола (11.11.2013)
Со оглед дека почнав да користам крем со заштитен фактор 50 уште во февруари ,сепак не толку добро.Времево полуде како и луѓето
Уморна, а среќна Тоа е најубавата комбинација! Малку тешко ми оди со планирање на времето, секогаш ми недостигаат барем неколку часа во денот, ама успевам секаде да стигнам. Неколку дена по ред планирам да си направам колач, јајцата секој ден ги вадам од фрижидер за да добијат собна температура, па пред да си легнам ги враќам назад. Ама вчера конечно успеав да го направам и сите ми го пофалија Читам, преведувам, куцам, пишувам... од сé по многу. И пијам кафиња МнооОооООоООоогу кафиња!
Добро се чувствувам,иако сум малку поспана,кафево делува дури после 5 часа ...Ај доаѓа викенд,ќе се изнаспијам тогаш.
Од понеделник до петок секогаш се чувствувам напнато (работа - дома и дома -работа). Денес морав да прекинам со работата со изјава ЛУГЕ ОДАМ ДА ВЕЖБАМ ДА СЕ ИСПУКАМ МАЛКУ, ЗАТОА ШТО НЕКОЈ КЕ ИСПУКАМ епа тоа мое испукување (за работно време) ми направи да седам на работа до 22h затоа наредена пат ке ја одберам другата опција да испукам некој