Како поминавте за Нова година Супер,се собравме кај една моја другарка,сите,лудо беше,некој пиеше некој не,јас во 4 дома стигнав
Како поминавте за Нова година Не премногу бучно, во скромни услови, со најпрекрасните луѓе на свет. И многу важно- далеку од гратскиот метеж и стресовите.
Како поминавте за Нова година Фино. Кај другар дома се собравме, јадење, троа појќе пиење. Играње, пеење, тоа црвеното винце не ми прија баш најдобро па пеев караоке 3 саати. Тања Савич може вода да ми носи!!! Петарди, жижици, бакнеж во 00:00 - стандарт. После си отидовме дома кај дечко ми и го гледавме Шон Конери како Кралот Артур
Како поминавте за Нова година Одлична вечер, впрочем како и секоја. Си мезевме по дома, поигравме малку фамилијатно, цуцата си заспа во 23:30ч, а мама и тато почекаа да се избацат и изгушкаат , за убаво и со љубов да ни тргне новата година. Па така до 00:20ч веќе сите заедно си нанкавме
Како поминавте за Нова година Катастрофа !!! Едноставно катастрофа и не фала никогаш повеќе така ! Амин
Како поминавте за Нова година Убаво,во домашна атмосфера,што би се рекло пред малите екрани Си прославивме со дечко ми со сокче густо
Како поминавте за Нова година Големо друштво , скоро непознато со тие што мислев дека нема да остварам контакт супер се сложив и дружев и убаво си поминав со нив.., и куп пијани девојки и куп фраери кои си ојдоја дома уште од 11 часот ...
Како поминавте за Нова година Убаво...Супер си поминавме на Суперхикс... но за жал баш и не беше убаво будењето:/
Како поминавте за Нова година Значи КАТАСТРОФА УЖАС сега ќе ви раскажам. Со другарками се договоривме да славиме со овие од наша улица и неколку од наше оделение и јас и она нејќевме многу да славиме со нив бидејќи знаевме дека ќе биде КАТАСТРОФА али ај... не натераа и нема бегање. Јас и другарками се начукавме до даска значи не се сеќаваме на ништо значи, најстрашно е тоа што се смував СО ТИП КОЈ ВООПШТО НЕ МЕ ПРИВЛЕКУВА бајдувеј сите се испомуваа али знаете заљубени парови ова она А ЈАС НАЧУКАНА ДО ДАСКА И ОНАКВА МУ СЕ ПУШТАМ НА ТИПОТ, А ОН ГРЕВЧЕ НЕМА КАДЕ ДА БЕГА ХАХАХА И СЕ СМУВАВМЕ П.С цело време се мувавмеее само без никој да не гледа затоа што сакавме да остане во тајност и другарка како другарка јас и кажувам на другарками се мував со овој и викам немој на никој да кажеш ОНА ОК БЕ НЕМА ДА КАЖАМ А И ОНА НАЧУКАНА ДО ДАСКА И ИМ КАЖАЛА НА СИТЕ ДЕКА СЕ СМУВАВ СО ДРУГАРМУ НА БРАТМИИИ сеа ќе се закопам живааа значии неможам да го гледам во очиии .....и сеа сите знаат јбг А ЈАС СЕ КААМ ДЕКА ТОА ГО НАПРАВИВ ал тоа е ПИЈАНА БЕФ . оваа нова година помина К=А=Т=А=С=Т=Р=О=Ф=А
Како поминавте за Нова година може да се каже убаво (од убавите поминало хаха) секакви фаци видов и пијани,и тепачи видов и мочо-меновци, и педофили шо начукал 20 години ке се пушта на дете од 14 МА ДАЈ!!! О.о ии добри глумци шо флумаја пијани..абе уште шо се невидов оваа 2013 година..
Како поминавте за Нова година Го знаете она клишето, „лудо и незаборавно“? Но навистина така си поминав де! Прво бевме во стан, зашто нели, као да се начукаме, но од тој период нема ништо за одбележување, особено зашто и не сум нешто по пиењето... Но некаде околу 11 и пол отидовме на журката на саем, и впечатоци!? Ооо... Денсање и скокање од кои мускуливе уште ми се грчат, но се исплатеше, о да! Максимално позитивно празнење на енергија, ретки се таквите последниов период. Плус, трите девојки со кои се запознавме таму (нашиве некако „тапа“ беа, плус порано си отидоа -.-)секако само беа шлаг на тортата.
Како поминавте за Нова година За Нова Година бевме со другарки во стан, и си поминавме екстра ... женско друштво како може да си помине.