За први бев на козјак и си поминав прекрасно бев со моите и брат ми и на татко ми најдобар другар кој веќе се знаат 30 години и многу добро стојат со нивните деца исто така многу добро стоиме јас и брат ми и едноствано најубаво си поминуваме на свеж воздух,скариче,музиче,седенка на трева,топло чоколадо на скара
овој 1ви мај ми беше најубав до сега си бев во блаце во викедница со дечкото и со уште неколку души си поминав најубавооооо сакам паккк
Пубаво здравје......река,скара,салата,лежалки,планинско сонце,вила,смеење до бессвест,шетање,романтични мигови.....
Колку останавте дома за мај а колку прославивте? Еве јас воопшто не го прославив ми помина како обичен ден само добро си одморив дома
Колку останавте дома за мај а колку прославивте? Не планирав некое славење, момчето ми пости па ништо од скарата за годинава. Со моите се прошетав до Паркот на езерата во Аеродром, и си нарачавме пилешки прсти за ручек, си јадевме во домашна атмосфера. И ме пуштија првпат сама да возам, да одам пилешките прсти да ги земам
Колку останавте дома за мај а колку прославивте? сопругот бесе на смена па останавме дома а минатата година кога бев кај моите мама и тато со мене заедно на скара во природа ех која разлика мажена кога си
Колку останавте дома за мај а колку прославивте? Оваа година бев на Марков манастир со друштво,и искрено ми беше еден од најубавите помини до сега
Прекрасно (можи малку касно коментирам ама nmw). Значи бев со друштвото на Марко чешма таму една моја другарка има викендиза, времето ни се погоди, а и атмосверата беше супер со еден збор Јакоооо
Потстанав малку .... Па си се наместив и си легнав убаво Ми донесоа мевце.. да си го одбележам денов и јас не само моите јадачи надвор И така се дружев со Фемина цел ден... Перфектно поминат 1 мај во кревет. . Ќе беше поубаво да не бев..ама тоа е