Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како со знакот девица?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од malecka.16, 10 јануари 2010.

1. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Зависи.. јас имам другар девица и според него многу поважен е изгледот |( Не дека не гледаат карактер, ама ако се нема убавина.. не им е гајле и за карактерот. Пред недела-две за прв пат си фати девојка и замисли и раскина зошто се пијанчеше еден вечер.. (плус не беше толку пијана)
    Сакаат совршенство, факт.

На Slavicak и H.VAGA им се допаѓа ова.
  2. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Зборувам за повеќето.. зошто во мојот живот имам многу девици а и јас самата сум. Најверојатно тоа зависи од подзнакот.

3. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    6.416
    и јас сум девица и подзнак девица.и тоа е факт дека девиците бараат совршенство.и повеќе внимание обрнуваат на надворешниот изглед додека карактерот го занемаруваат.

4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Toa и самата го реков дека зависи од подзнакот, а сите си зборуваме од искуство со личности во тој знак. Имам другарка и братучед девици кои се стварно супер, но знам повеќе претставници од знаков кои знаат да бидат поспецифични. Подзнакот е тој шо ги меша работите.

Па и комбинацијата меѓу овие два знака е супер (дали другарска или љубовна), пак ќе речам освен ако немаат некој зезнат подзнак.

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Како би функционирале рак и девица? :D

6. atopic

atopic Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    Девица ( во хороскоп)

имам голем проблм дали некоја од вас имала дечко девица во хороскоп?Дали навистина се толку ладни не покажуваат емоции ептен тешко да неможеш да ги сватиш што мислат,сакаат а од друга страна сакаат да се гледаат со вас?Излегувам со таков тип и сите ми викаат јаки живци ми требале затоа очекувам совет од вас што имате искуство со девици. П.С јас сум бик и демек многу сме си одговарале :?:

7. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Девица ( во хороскоп)

еееееееееееееееее мојов дечко е девица :)
    инаку не е точно ич ;) на прв поглед да не го знајш изгледат така ама да сте запознајни а посебно дечко ако ти е се многу добри душичиња искрени и отворени, да ти е мерак да го гледаш засекојпат до тебе :$

8. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Девица ( во хороскоп)

Добро, сериозно верувате дека хороскопот го одредува карактерот на човекот? |( И не ти требаше нова тема за прашањево, сигурна сум дека можеше да го вметнеш во некоја постоечка ;)

9. Monika.J

Monika.J Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    24
    Девица ( во хороскоп)

хаха да ладни сме многу.. јас сум девица во хороскоп, инаку покажуваме емоции кога според нашите анализи се е во ред, инаку мн ретко покажуваме емоции се додека добро ја осознаеме личноста. На дечко ти сигурно му се допаѓаш затоа и те бара да се гледате но се уште те анализира каква си но со тек на време ќе ти се отвори.. имај трпение :D

10. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Девица ( во хороскоп)

значит су имала ја среќа :$

11. Monika.J

Monika.J Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    24
    Девица ( во хороскоп)

имаш среќа, кога ќе ја стекнеме довербата сме искрени и отворени сепак не сме толку комплицирани :D

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Девица ( во хороскоп)

Имам многу другарки и другари девици, и искрено чудни луѓе се. Треба стварно да имаш нерви за да се справиш со нив, јас едвај богами. :)

13. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Девица ( во хороскоп)

мене пак ми се супер луѓиња и по некоја случајност и дечкото и најдобрата другарка ми се девица во хороскоп :D

14. atopic

atopic Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    Девица ( во хороскоп)

Уф ќе покаже времето значи да си спремам живците фала ви девојки :D

15. programerka-2nd

programerka-2nd Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    53
    Никакви се! Самобендисани, уфилмани, ни малку не се самокритични, и „СЕКОГАШ“ ВО ПРАВО! Ти држат проповеди за тоа како треба да си педантен како нив, а тие уствари само се дотеруваат за надвор, во соба кога ќе им влезеш - ужас. Со еден збор, многу се уредни ако друг чисти и за нив.

Конзервативни се и себични, за нив мажот е главата на семејството, и тешко на таа кутра жена што ќе сака да има право на свое мислење - крвта ќе и ја испијат! Иначе ептен се талентирани за да одглумат во јавност, оскаровец не им е рамен. За себе креираат слика на мили суштества, ама уствари...

Најискрено, ПОДАЛЕКУ ОД НИВ...

На Aleksandar441 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.038
    Е, не сме бе до толку лоши :tmi: ама стварно чуден знак сме , си признавам, специфични личности, мајка ми секогаш викаше тешко да те трпи тебе некој :D ама еве си најдов некој да ме трпи :P :D
    Пред некој ден најдов нешто на интернет за девица и ептен се пронајдов во тоа :$ Само што мене брзо ми минува лутината :D

Секогаш подготвени за критика, најлоши се кон љубовниот партнер. Се мора да биде онака како тие што замислиле, а ако не е така, се лутат со денови. Посесивни се.

Емотивната сигурност за вас е императив. Па, свесни за тоа или не, вие ќе копнеете по „заштитнички раце кои ќе ве галат, прегрнуваат, лулаат сѐ додека не исчезнат сите стравови“. Затоа, многу ќе ви значи мислењето на вашата мајка, дури и ако на свесно ниво таа ве нервира, а домот и семејството ќе ги доживувате како оаза на мирот и сигурноста. Всушност, вие од детски години веројатно сте сонувале за мигот кога ќе ја сретнете сродната душа. Додека, како возрасни, ќе се чувствувате исполнети само ако имате некого за кого ќе се грижите, како што се децата, партнерот, родителите и ако можете да им служите на оние што ги сакате...

На SkarletOHara, Lovely93 и Glasna им се допаѓа ова.
  17. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    колку само не е точно, најблиските ми се девици во хороскоп и не се ни малку од ова ти што го кажа |(

На Monika.J му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Најверојатно си огорчена! :D
    Не,девиците не се самобендисани.Напротив,премногу се самокритички и самоуништувачки настроени.
    За педантноста во право си.Деталисти се девиците,ситничари,перфекционисти,естетичари..но побогу кој не цене педантност :?:
    Единствена маана им е што се многу чувствителни...дефинитивно таа особина воопшто не си ја сакам.,

На LittlePinky, anastasijaki, Seashell31 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Имам доста особини од наведениве, да не кажам сите. :lol: А најизразена ми е чувствителноста, секако. Знае да ми присмета, ама ретко. Ми се допаѓа до некаде бидејќи мразам личности на кои се им е рамно. Ама во суштина јас сметам дека секоја личност е индивидуа самата за себе, знакот може нешто да придонесе, а и не мора. :)

20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Се пронајдов во секој збор, буквално. :o :wasntme: