Знам декаа добро одговараат рак и бик.Помош да го заведам,неам многу услови и време ситници некои идеи да запалат,во подзнак сум рак,ќе го разбудам подзнакот
Напрај му добар , вкусен ручек и твој е Но да знаеш дека 90% од биковите после 30 година се со прекумерна тежина
Дали да му изјавам љубов на Бикот,каков фидбек се добива помошшшшш на каков начин тоа да го напраам не можам веќе без него блиски сме доволно за да знам дека си се свиѓаме он се срами ја пет пари не давам помош луѓе
Јас сум близнак во хороскоп, а тој е бик. Добри особини: - Човек покрај кого секогаш ќе се чувствуваш заштитено; - Доколку си во врска со бик, не се сомневај дека ќе те вара, има очи само за жената што е до него; - Вистински сака, и ја кажува вистината во секоја ситуација, без разлика колку ќе боли, и не му е грижа дека ќе ги повреди твоите чувства, едноставно ти кажува се во лице; - Имаат добро срце исполнето со љубов, романтични и нежни Лоши особини (гледано од страна на близнак): - На прв поглед изгледаат ладно, смирено и едноставно. Но, мислам дека покомплициран знак во хороскоп не постои; - Секогаш ја обвинуваат другата половина кога нешто не оди како што треба; - Доколку не можат да најдат излез од некоја ситуација, тогаш почнуваат да се карат и те обвинуваат тебе, дека ти него не го слушаш. Мора во секое време да ги следиш неговите чекори. Никогаш во врската нема да биде по твое, освен за ситни работи нема да обрни внимание. - Јас сум близнак, иако сум жена сакам да имам контрола над секоја ситуација во секое време. Замислува работи, зацртува цел, и никој не слуша. Често пати, постои поедноставен начин за работите да се средат, јас му давам идеја, но тој не слуша, едноставно се кара, ме обвинува како човек да сум убила, а иако за се тој е виновен. - Сака да се кара, да докаже во врската кој е мажот. Секогаш сака по негово, а јас секогаш сакам по мое! Доколку не го слушаш се што ќе заповеда, врската ќе ја претвори во пекол.
Моето искуство е додека те приграбат и глумците од МНТ можат да им се поклонат, а потоа со години ќе бидеш ,,13 прасе " зошто секогаш ќе биде како ќе кажат мама и тато.
I nie sme oven I bik. Po smireni vo odnos na nas ovnite.. go sakam ali bi go zadavila so goli race da imam prilika.