Пет години сум во брак со бик , и никогаш нема побарано бивша освен мене . Ама нашето беше турбулентно и имавме доста нерасчистени сметки . Можеби е до човекот . Или има нерасчистени сметки со неа . Разговарај , потпрашај го одоколу , не го напаѓај само , бидејќи ако така постапиш лошо ќе испадне .
Јас сум стрелец а тој бик. Премногу е тврдоглав, некогаш не можам да го трпам. И вели едно, мисли друго, а прави сосем трето.
Тоа е затоа што стрелецот е лабав и прави се што му дојде на памет, додека бикот прво истражува па делува.
Иста комбинација сум и јас со маж ми . Јас стрелец, тој бик . I feel you П . С . Многу забораваат јас сум мозокот во куќава
Шта да ти причам кад све знаш. Ем заборава, ем на крајот се инаети и вели не, не беше така, "памтам јас" Тогаш од такт ме ваде
Znaci site 7 strani gi iscitav ali ne procitav nesto posebno okolu kombinaci zrna skorpija i maz bik? Mi se sviga eden tip bik e eve godina dena na instagram non stop na story go sledam ali like na sliku ne mu stavam od pocetok toa dete me interesira jas nego ne bas ....se dodeka mojot brat i brat mu se zdruzija interesot od ednas skokna. Mozebi sum se svigala od pocetok kojznae jas nesum primetila ama kako pocna brat mu da se druzi so brat mi ...previse se zapali svetlotosakam da mi kazete sto da pravam bidejki go otkriv kako me sledi na story od fake profil a ne engov profil na ibstagram dali vo prasanje e gordost a si se svigame jas ke stavam nesto na story on ke stavi na story jas go gledam normalno na story on ne od negoviov nego od fake profil...sakam da mi kaze bekoj iskusen kako da postapam? Sto da pravam? Bidejki veke pocnuva da me nervira ova molcenje ama iskrena da bidam premnogu sum gorda ...ajde davajte mislenje sto da pravam poso deteto mi e vo srce ...inaku jas imam 30god on 35god....
Биковите сакаат масажа и чешање по грбот ако сакате да го имате згответе му вкусно јадење и ваш е Поедноставно нема